Budget
€€
Sluitingsdagen
Donderdag
Over dit restaurant
Jürgen en Sofie staan voor U klaar met een extra culinaire ervaring aan de boorden van de Noordzee met een onuitgegeven panorama op de grootste jachthaven van Noord-Europa.

Onze bistro biedt een groot assortiment snelle gerechten zoals allerhande snacks, slaatjes, pannenkoeken, ijscoupes, enz.

Voor het restaurant kozen we bewust voor een kleinere kaart, zodat we steeds de klant dagverse ingrediënten kunnen aanbieden. Het menu varieert volgens marktaanbod en is absoluut de moeite waard om te volgen. Let hierbij zeker op onze suggesties!

In de keuken wacht onze Chef met het beste uit de Noordzee. Van een smaakvolle dagschotel, over een heerlijk maandmenu, tot een niet te versmaden degustatiemenu mét aangepaste wijnen.

Dit doorlopend vanaf 11u30 tot ’s avonds laat, zodat U steeds de innerlijke mens kunt versterken wanneer het u zelf uitkomt.

U eet liever thuis of op uw boot in de haven? Geen probleem! Alle gerechten kunnen meegenomen worden. Ook aanvaarden wij met plezier communies, seminaries, trouwfeesten, rouwmaaltijden, babyborrels of gewoon een tof feestje.
U kunt ook uw vrienden en kennissen deze unieke belevenis schenken via onze cadeaubonnen.

Het is overduidelijk: het genot van lekker tafelen in een ongedwongen gezelligheid met op de achtergrond een decor van dobberende jachten is onbeschrijfelijk! En dit alles uiteraard aan democratische prijzen.

Een belevenis die U zeker niet mag missen!

Tot binnenkort & smakelijk!

Het team van Restaurant De Vierboete
Beoordelingsscore
Schrijf als eerste een beoordeling over dit restaurant
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze