Het concept blijft hetzelfde: de nabijheid van de vismijn wordt vertaald in dagelijks verse vis. Daarnaast worden een aantal uitstekende streekproducten uit de polders geserveerd. Dit alles in combinatie met de gastronomisch touch van Chef Christophe en Tom, 2 oudgedienden van Hotelschool Ter Duinen, is dit uitgemond in een vermelding in de Gault Millau en het verwerven van een Toque Blanche.
Uw nieuwe gastvrouw Ann zal, gesteund door ons team: Nathalie, Linda, Dimitry en Chems, nog meer dan vroeger inzetten op service en sfeer.
De Bistro verwelkomt u met de glimlach!
We hebben een lekkere menu gekregen, prijs...
We hebben een lekkere menu gekregen, prijs kwaliteit was in orde. De scheermesjes waren een aangename verrassing, de andere gerechten waren ook lekker. En de mensen waren zeer vriendelijk.
Heerlijk gegeten met smaakvol Belgisch wijntje...
Heerlijk gegeten met smaakvol Belgisch wijntje , gezellige sfeer en bediening !
Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening!...
Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening! Top!!
Vlotte bediening,lekker eten aan korrekte prijs...
Vlotte bediening,lekker eten aan korrekte prijs
Nous avons mangé des croquettes de crevettes...
Nous avons mangé des croquettes de crevettes et une bouillabaisse. C'était délicieux. Il y a un bon choix de vins. Le personel est très sympa, service impeccable. Très belle expérience que nous allons renouveler dès que possible.
Zeer lekkere keuken en een supervriendelijke...
Zeer lekkere keuken en een supervriendelijke gastvrouw, een warme aanrader!
Lekker eten en vriendelijke bediening...
Lekker eten en vriendelijke bediening
Zoals steeds kwaliteit op het bord. Vlotte...
Zoals steeds kwaliteit op het bord. Vlotte en vriendelijke bediening.
Steeds zeer lekker en fijn eten. Super vriendel...
Steeds zeer lekker en fijn eten. Super vriendelijk ontvangst.
Lekker eten, vriendelijke bediening!...
Lekker eten, vriendelijke bediening!