Supersappige fazant gegeten. Bediening is zoals...
Supersappige fazant gegeten. Bediening is zoals steeds zeer vriendelijk. Wij komen hier telkens heel voldaan buiten !!!
Lekker, prima bediening, vriendelijkheid
Heel vriendelijk onthaald. Giede bediening, vlot en vooral super lekker.
lekker eten, voldoende hand gel (als je het als bezoeker gebruikt) en voldoende distancing.
Klassieke keuken maar heel lekker!
Nous y sommes allées à 4... accueil et service très sympathique... toutes avons trouvé nos plats excellent, je pense que je n'avais jamais dégusté du poisson aussi parfaitement cuit!!! Rapport qualité / prix top. à recommander sans soucis
Wij werden vriendelijk onthaald alhoewel we enkele minuten te laat waren. Het eten was super lekker. Zeker een aanrader.
Lekker en vriendelijk
Uw menu was top. De pladijs met broccoli puree geweldig!
Vriendelijke ontvangst in een mooi kader. Menu lag afgedrukt op de tafel. Zeker de moeite om eens langs te gaan. Voldoende grote porties. Een uitgebalanceerd 4 gangen menu. Daar een fles Maçon Villages bij gekozen en geslaagd was onze avond.