Beoordelingen van Bistro Du Port

169 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
169 beoordelingen
datum score
Albert
Beoordeeld op: 09/09/2019
Albert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk en behulpzaam en beleefd personeel....

Vriendelijk en behulpzaam en beleefd personeel...spijtig dat de puntzakjes voor de frietjes terug aanwezig zijn

hendrik
Beoordeeld op: 03/09/2019
hendrik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten en vriendelijk personeel...

lekker eten en vriendelijk personeel

Michel
Beoordeeld op: 26/08/2019
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Was de 1 ste maal dat we gingen eten in Bistro...

Was de 1 ste maal dat we gingen eten in Bistro du Port en komen zeker terug. Rustiek kader, zeer goede ontvangst en bediening. Oesters en garnaalslaatje was zeer lekker, maar de bouillabaisse en de vissoep waren gewoon top.

Dirk
Beoordeeld op: 26/08/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelike ontvangst en goede service....

Vriendelike ontvangst en goede service.

Lefebvre
Beoordeeld op: 25/08/2019
Lefebvre beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Iedereen is zo vriendelijke en behulpzaam....

Iedereen is zo vriendelijke en behulpzaam. De meeste klanten zijn vaste klanten , zoals wij. Of het nu hoog of laag seizoen is , de ontvangst is altijd top met een vriendelijke glimlach erbij.Het eten is prima en de wijnkaart best uitgebreid. Een echte aanrader.

nancy
Beoordeeld op: 24/08/2019
nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening fris en pittig...

Heel vriendelijke bediening fris en pittig voorkomen , super lekker gegeten en een fijne welkom voor de baby binnenkort bij de zwangere dienster xx

Roland
Beoordeeld op: 15/08/2019
Roland beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten, heerlijke Bouillabaisse en kabelja...

Lekker eten, heerlijke Bouillabaisse en kabeljauw, vriendelijke bediening

Dirk
Beoordeeld op: 08/08/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke en vlotte bediening. Heel lekker...

Vriendelijke en vlotte bediening. Heel lekker eten. Een heerlijke avond.

Albert
Beoordeeld op: 05/08/2019
Albert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, vlot verloop en schappe...

Vriendelijke bediening, vlot verloop en schappelijke prijzen voor goede kaliteit

Koen
Beoordeeld op: 03/08/2019
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede prijs-kwaliteit met een vriendelijke...

Zeer goede prijs-kwaliteit met een vriendelijke, correcte bediening.

datum score