Beoordelingen van Bistro Du Port

287 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
287 beoordelingen
datum score
Christa
Beoordeeld op: 19/10/2020
Christa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Supersappige fazant gegeten. Bediening is zoals...

Supersappige fazant gegeten. Bediening is zoals steeds zeer vriendelijk. Wij komen hier telkens heel voldaan buiten !!!

Tony
Beoordeeld op: 19/10/2020
Tony beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader

Lekker, prima bediening, vriendelijkheid...

Lekker, prima bediening, vriendelijkheid

Jan
Beoordeeld op: 19/10/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk onthaald. Giede bediening,...

Heel vriendelijk onthaald. Giede bediening, vlot en vooral super lekker.

Filip
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/10/2020
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, voldoende hand gel (als je het...

lekker eten, voldoende hand gel (als je het als bezoeker gebruikt) en voldoende distancing.

Marc
Beoordeeld op: 19/10/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Klassieke keuken maar heel lekker!...

Klassieke keuken maar heel lekker!

placeholder
Carine
Beoordeeld op: 17/10/2020
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

A recommander....Top!

Nous y sommes allées à 4... accueil et service très sympathique... toutes avons trouvé nos plats excellent, je pense que je n'avais jamais dégusté du poisson aussi parfaitement cuit!!! Rapport qualité / prix top. à recommander sans soucis

Chantal
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 17/10/2020
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij werden vriendelijk onthaald alhoewel we...

Wij werden vriendelijk onthaald alhoewel we enkele minuten te laat waren. Het eten was super lekker. Zeker een aanrader.

Kleding Katrien ODK
Beoordeeld op: 17/10/2020
Kleding Katrien ODK beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en vriendelijk...

Lekker en vriendelijk

Johan
Beoordeeld op: 17/10/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Uw menu was top. De pladijs met broccoli puree...

Uw menu was top. De pladijs met broccoli puree geweldig!

Gaston
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2020
Gaston beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke ontvangst in een mooi kader. Menu...

Vriendelijke ontvangst in een mooi kader. Menu lag afgedrukt op de tafel. Zeker de moeite om eens langs te gaan. Voldoende grote porties. Een uitgebalanceerd 4 gangen menu. Daar een fles Maçon Villages bij gekozen en geslaagd was onze avond.

datum score