Beoordelingen van Bistro Du Port

207 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
207 beoordelingen
datum score
GWENN
Beoordeeld op: 05/03/2020
GWENN beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

de maaltijd was uitstekend...

de maaltijd was uitstekend

Free
Beoordeeld op: 26/02/2020
Free beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig interieur, vriendelijke en zeer vlotte...

Gezellig interieur, vriendelijke en zeer vlotte bediening! Erg lekker eten, aanpassing voor onze 3 pubers was geen probleem(kindermenu, frietjes, 1 bolletje ijs...) Kreeft was uitstekend! Wijn suggestie heel lekker. Wij komen zeker terug!

Elly
Beoordeeld op: 24/02/2020
Elly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

- onvriendelijke bediening - bepaald visgerec...

- onvriendelijke bediening - bepaald visgerecht kon alleen als voorgerecht besteld worden en nam je dit gerecht als hoofdgerecht moest je het dubbele betalen!? - garnalen waren op en dit op een zondagmiddag ?? - ik bestelde hoofdgerecht ( rog )van weekmenu en moest volledige menu betalen

david
Beoordeeld op: 22/02/2020
david beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Weerom zeer aangename ervaring! Lekker eten,...

Weerom zeer aangename ervaring! Lekker eten, vriendelijke bediening, aangenaam kader. Top!

Geert
Beoordeeld op: 16/02/2020
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fijne keuken en gezellig...

Fijne keuken en gezellig

Koen
Beoordeeld op: 12/02/2020
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke bediening, lekker gegeten, gezelli...

Vriendelijke bediening, lekker gegeten, gezellig tafeltje gekregen( zoals gevraagd ), goed gezelschap!!

Nicky
Beoordeeld op: 03/02/2020
Nicky beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Was zeer lekker,megatof personeel en mijn man...

Was zeer lekker,megatof personeel en mijn man heeft een onvergeetelijke verjaardag beleefd waarvoor dank. Komen zeker terug!!

Roland
Beoordeeld op: 20/01/2020
Roland beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was eerlijk, alles fris dus prima....

Het eten was eerlijk, alles fris dus prima. Komen zeker terug. Gezelig restaurant. Roland en de 5 andere

jan
Beoordeeld op: 15/01/2020
jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer vriendelijk, lekker eten, goede service,...

zeer vriendelijk, lekker eten, goede service, top!

Anne
Beoordeeld op: 08/01/2020
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner

Vriendelijke dienst en lekker eten van het...

Vriendelijke dienst en lekker eten van het begin tot het einde. De "café glacé" was bijzonder lekker !!!

datum score