Beoordelingen van Criterium

323 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
323 beoordelingen
datum score
Louise
Beoordeeld op: 20/06/2021
Louise beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker, vriendelijke bediening...

Het eten was lekker, vriendelijke bediening en zeer lekkere wijn! We komen nog terug, zeker weten.

Harald
Beoordeeld op: 18/06/2021
Harald beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

De gerechten waren top en vers. Een compliment...

De gerechten waren top en vers. Een compliment voor de chef

Jef
Beoordeeld op: 18/06/2021
Jef beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten vlotte bediening...

Lekker eten vlotte bediening

wendy
Beoordeeld op: 18/06/2021
wendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk ontvangst. Picco bello bediening....

Vriendelijk ontvangst. Picco bello bediening. Gamba'swaren subperbe. Keuze dessert was onvoldoende helaas.

Veronique
Beoordeeld op: 11/06/2021
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd: top!! En blij om het personeel...

Zoals altijd: top!! En blij om het personeel terug te zien!

Wim
Beoordeeld op: 11/06/2021
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We waren 15 min vroeger dan voorzien…er stonden...

We waren 15 min vroeger dan voorzien…er stonden genoeg tafels al vrij maar toch werden we aangesproken dat we te vroeg waren…20 min wachten op aperitief…ook geen amuse of salsa meer bij het brood zoals voordien

Gerda
Beoordeeld op: 07/06/2021
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam personeel, vlotte bediening en bovena...

Aangenaam personeel, vlotte bediening en bovenal lekker eten en drinken !

Frieda
Beoordeeld op: 06/06/2021
Frieda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijke bediening, correct en heel lekker...

Vriendelijke bediening, correct en heel lekker gegeten!

an
Beoordeeld op: 31/05/2021
an beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten...

Zeer lekker eten

Johan
Beoordeeld op: 21/05/2021
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk om nog een keer op een terras te zitte...

Heerlijk om nog een keer op een terras te zitten en lekker te tafelen! Vriendelijk personeel en lekker eten, alleen jammer (voor de zaak) dat we quasi de enige eters waren...

datum score