Nog nooit teleurgesteld hier! De gamba's waren...
Nog nooit teleurgesteld hier! De gamba's waren zoals altijd heerlijk en ook alle andere gerechten natuurlijk
Lekker eten, en prima bediening. Meer moet dat niet zijn.
Prijs kwaliteit zeer goed. Bediening kon beter.
Vriendelijke bediening, de maître heeft oog voor detail! Alles was tot in de puntjes in orde. Heel lekker eten, de kaart voorzien van kwaliteitsvolle seizoensproducten, wij komen hier heel graag!
vriendelijke bediening , lekker eten dus voor mij was het genieten op een maandagavond :-)
Lekker eten vriendelijk bediening wij keren tevreden terug.
Prijs/kwaliteit verdiend een bibendum, wijn idem,wel beperkte keuze. Bediening super vriendelijk en zeer efficient. Originele kaart met oa kroketjes van zwezerik,wok prima! Klein advies : qua diepvriesfritten is er zeker beter te vinden ipv die te droge "stokjes", wel correct gefrituurd. Binnenkort mag Michelin en zijn vriend Gault Millau langsgaan. Wij gaan zeker terug. Hilde en Walter
Vlotte en snelle bediening, zeer vriendelijk personeel
eten was niet zo best. (voorgerechten(garnaalkroketten en scampi's ) waren nog ok. Hoofdgerechten: mijn lams vond ik maar niks(schone foto gezien op de site van lams, 't mijn was iets helemaal anders en weinig smaakvol. De ribbekes wel mooi opgediend en mals maar smaak vonden we maar zozo) Het nagerecht(2x passievrucht) vonden we maar brut en van smaak ook maar zozo. Op basis van foto's op jullie site hadden we beter verwacht. Baserend op de foto's op de site dachten we een restaurant te bezoeken met dat ietsje meer. Viel dus wat tegen maar vooral de (niet)smaken van de gerechten vonden we toch wel een probleem Verder vonden we de verwelkoming op zich wel correct maar een beetje nors. De wijnen waren ok. De bediening aan tafel was top en hebben de uitstraling van "het betere restaurant". Zeker ook de inrichting en omkadering van het restaurant kon ons bekoren. Het eten, en daar gaat het uiteindelijk toch om, kon ons niet bekoren.