Budget
Geen budget beschikbaar
Sluitingsdagen
Open 7/7
Over dit restaurant
Lunch Garden is hét familierestaurant bij uitstek. Ideaal om met je kinderen of kleinkinderen gezellig samen een hapje gaan eten.
Bij Lunch Garden kan je terecht voor een lekkere, gezonde maaltijd tegen een betaalbare prijs op ieder ogenblik van de dag. Of je nu langskomt voor een ontbijt, middag- of avondmaal, iedereen vindt zeker zijn gading in het ruime aanbod heerlijke schotels.
Zo staan er traditionele Belgische gerechten op het menu zoals vol-au-vent, balletjes in tomatensaus, of steak met frietjes. Maar je vindt er ook een brede waaier aan salades, pasta-, wok- of grillgerechten.

Beoordelingsscore
8.0 Gebaseerd op 1 beoordeling
Service
Kwaliteit
Kader
1 persoon heeft dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
placeholder
Daniëlle
Beoordeeld op: 20/11/2021
Daniëlle beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Teleurgesteld in de erg sobere kleine saladbar

Door mijn suikerziekte eet ik geen toetjes. Mijn man neemt koffie en een stukje taart, ik koffie en een klein slaatje. Wat ik niet kan appreciëren is dat de kleine slaatjes heel sober zijn. Voor de Corona tijd had je veel meer keuze, en er was wel altijd iets van vlees of vis bij. Nu staan de kleine slaatjes voorverpakt met enkel, blaadje sla, wat mais, 2 kleine kerstomaatjes, en een stukje artisjok. That's it, aan de prijs van 3.99 euro. Veeeeel te duur voor zo'n erg sober slaatje. Vind diterg jammer, ik zal daar in 't vervolg enkel met een koffietje zitten... Erg jammer

Alle beoordelingen van dit restaurant