heel vriendelijk onze reservatie was mooi genot...
heel vriendelijk onze reservatie was mooi genoteerd en ze verwachten ons lekker prijs/kwaliteit
Prijs /kwaliteit was dit top. Professionele bediening in een prachtig kadervmet gratis parking.
Lekker eten en goede bediening aan schappelijke prijzen!
Agréablement surprise! Très bon service, personnel très agréable et les produit de très bonne qualité!! Excellent de l'entré au dessert!!
Comme lors de chaque visite : service attentionné, fine cuisine et cadre enchanteur . Que demander de plus ?
Supervriendelijk personeel en heerlijke gerechten, met zorg bereid. Veel keuze en mooie wijnkaart. Voor herhaling vatbaar. Enig minpuntje.. het was heel warm in de zaak !
lekkere maaltijd, goed zitcomfort , correcte bediening ! doe zo voort
Deze Brasserie beantwoordde aan al onze verwachtingen. Mooie setting. Vriendelijke bediening en lekker eten.
Steeds zelfde kwaliteit en service. Opnieuw genoten van jullie klassiekers
Restaurantbezoek is echt aangenaam, prachtige ruimte, lekker eten, vriendelijke en correcte bediening, prijs aanvaardbaar. Heel mooi uitzicht op zee (al zouden restauratiewerken aan gaanderij wil eens mogen aanvangen). Parkeermogelijkheid ook een groot voordeel. Enkel op reservatie zorgt voor een rustige sfeer.