Beoordelingen van Fifth Avenue

37 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
37 beoordelingen
datum score
Paul
Beoordeeld op: 10/05/2021
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten-- prima bediening-corona veilig....

Lekker eten-- prima bediening-corona veilig.

LIZZY
Beoordeeld op: 24/09/2020
LIZZY beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was goed, maar iets te veel garnituur...

Het eten was goed, maar iets te veel garnituur dat niet past bij het gerecht.

Bart
Beoordeeld op: 23/09/2020
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Mooi weer, lekker eten en vriendelijke en...

Mooi weer, lekker eten en vriendelijke en vlotte bediening

Ann
Beoordeeld op: 21/09/2020
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Een vlotte vriendelijke bediening. Het eten...

Een vlotte vriendelijke bediening. Het eten was lekker. Het was niet de eerste maal dat we in dit restaurant gegeten hebben.

Lindsey
Beoordeeld op: 13/09/2020
Lindsey beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was aangenaam en rustig zitten in het resta...

Het was aangenaam en rustig zitten in het restaurant. Alles was zeer verzorgd en lekker. De huiswijn was overheerlijk.

davy
Beoordeeld op: 09/09/2020
davy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten was heel lekker en de bediening was...

Het eten was heel lekker en de bediening was ook goed de obers waren heel vriendelijk.

conrad
Beoordeeld op: 06/09/2020
conrad beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

L accueil, le choix, des plats délicieux....

L accueil, le choix, des plats délicieux. Deuxième visite dans cet établissement et toujours bien accueilli par le personnel en français

Damien
Beoordeeld op: 06/08/2020
Damien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Nourriture fade, manque d'assainoment.. Trop...

Nourriture fade, manque d'assainoment.. Trop de cuisson.. Pâtes bolognaise (plutôt provençal, absolument pas la recette italienne).

Nicole
Beoordeeld op: 03/08/2020
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer goed ontvangen ! Super vriendelijk ,alles...

Zeer goed ontvangen ! Super vriendelijk ,alles zeer proper en volgens de Corona regels ! En het eten was zeer lekker en zeker voor herhaling vatbaar !

katherine
Beoordeeld op: 02/08/2020
katherine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We had an amazing evening at this restaurant,...

We had an amazing evening at this restaurant, exquisite food, we were properly looked after and the service was excellent. The restaurant had taken all measures to distance tables and offer a peaceful evening! We highly recommend!

datum score