We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Franse 
Budget
€€
Sluitingsdagen
Dinsdag - Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.7 Gebaseerd op 8 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
8 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Christof
Beoordeeld op: onbekend
Christof beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten onder de kerktoren van Oosterzele.

Wij hebben lekker genoten van deze ontdekking in Oosterzele. Eerlijke prijs voor een lekker menu, met wijn inbegrepen die voldoende werd bijgevuld. Ondanks een volle zaal verliep alles vlot.

wim
Beoordeeld op: onbekend

wist niet dat het op zondagavond 1 enkel menu...

wist niet dat het op zondagavond 1 enkel menu was, maar was top ! en scherp geprijsd (35 e all in), we komen terug voor a la carte te eten, top !

dirk
Beoordeeld op: onbekend

Het menu: de "culinaire wandeling" was een...

Het menu: de "culinaire wandeling" was een echte "culinaire ontdekking".Ondanks een bomvolle zaal toch een vlotte en stijlvolle bediening. Met dank aan de chef, zijn lieve gastvrouw en personeel. Zeker de moeite waard om terug te keren naar het verre Oosterzele.

Goedele
Beoordeeld op: onbekend

Net op tijd om nog net enkel de lunch te mogen...

Net op tijd om nog net enkel de lunch te mogen bestellen..... Een niet hartelijk onthaal maar wel lekker en verzorgd eten. De onvriendelijkheid van de gastvrouw zal me echter niet direct doen terugkomen.

Luce
Beoordeeld op: onbekend

Luce ( 36 ) 17/11/2005 Na een selectie uit...

Luce ( 36 ) 17/11/2005 Na een selectie uit het magazine "Look-out Oost-Vlaanderen" kwamen bij wij uit in het dorp van Oosterzele. In de schaduw van de St.-Gandulfuskerk lacht een karaktervol restaurant u toe. Een prachtig interieur ingericht met zin voor smaak, zonder afbreuk te doen aan het authentieke karakter van het restaurant. We ontvouwden onze servetten voor het verrassende Carlo Blanche Menu en inderdaad een (h)eerlijk menu geserveerd door goed opgeleid personeel. We lieten ons de culinaire geneugten van Carlos welbevallen onder de vriendelijke bediening van echtgenote Sandra. (63576) Dirk en Luce

Luce
Beoordeeld op: onbekend

Na een selectie uit het magazine "Look-out...

Na een selectie uit het magazine "Look-out Oost-Vlaanderen" kwamen bij wij uit in het dorp van Oosterzele. In de schaduw van de St.-Gandulfuskerk lacht een karaktervol restaurant ons toe. Een prachtig interieur ingericht met zin voor smaak, zonder afbreuk te doen aan het authentieke karakter van het restaurant. We ontvouwden onze servetten voor het verrassende Carlo Blanche Menu en inderdaad een (h)eerlijk menu geserveerd door goed opgeleid personeel. We lieten ons de culinaire geneugten van Carlos welbevallen onder de vriendelijke bediening van echtgenote Sandra.

Myriam
Beoordeeld op: onbekend

het eten was heel lekker, gezellig ingericht...

het eten was heel lekker, gezellig ingericht en zeer vriendelijke bediening zeker voor herhaling vatbaar

chris
Beoordeeld op: onbekend

In een totaal vernieuwd interieur hebben wij...

In een totaal vernieuwd interieur hebben wij genoten van het degustatiemenu. Er is een gezellige warme sfeer en de kok weet zijn gasten te verwennen op een uitermate creatieve manier! Een aanrader voor wie houdt van prijs/kwaliteit. Bedankt voor het aperitief!

Alle beoordelingen van dit restaurant