Veurnestraat 11 8970 POPERINGE
Beoordelingsscore
8.6 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Glenn

Mooi en goed

Dit restaurant heeft iets voor elke periode: in de winter een leuke, moderne inrichting en in de zomer een mooi, verzorgd tuinterras! Maar het belangrijkste is het goede eten (verse frieten, verse hamburger, ...) met een vlotte en vriendelijke bediening. Ook kinderen zijn van harte welkom. Een aanrader!

placeholder
Filip
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Correct

perfecte organisatie ondanks de drukke avond proficiat

Christophe

Vandaag voor de eerste maal geweest. Niks negat...

Vandaag voor de eerste maal geweest. Niks negatief. Mooie moderne omkadering in een rustige sfeer. Echt iets anders voor onze omgeving. Prijs/kwaliteit 100 % OK. Personeel bekwaam, kennis van zaken en vriendelijk. Gezinnen met kinderen zullen er zeker (toch in de lente/zomer) hun gading vinden : mooie tuin, terras, speeltoestellen, stadspark voor een tussendoorwandeling in de nabije (enkele stappen) omgeving. Zeker een aanrader.

Alexander

altijd even lekker en verzorgt proficiat aan...

altijd even lekker en verzorgt proficiat aan de chef en personeel

Johan

Vriendelijke bediening. De gastvrouw straalt...

Vriendelijke bediening. De gastvrouw straalt positieve geest uit. Een beetje futuristische sfeer. Zeer lekker gegeten. Verzorgde menu. Wat in het bord lag was zijn geld waard.

Gregory

+++Zeer vlotte bediening+++ Gerechten: lekke...

+++Zeer vlotte bediening+++ Gerechten: lekker en verzorgde gerechten met een creatieve toets voor een goede prijs. +++Goede menu samenstellingen+++ zaal: verzorgde en moderne uitstraling (moderne = iets kouder gevoel en iets minder gezellige belichting) Vriendelijke en sympatieke gastvrouw. in de zomer goed vertroeven in de tuin. 3 maal bezocht.

Alle beoordelingen van dit restaurant