Super lekker gegeten...
Super lekker gegeten
Vriendelijke en vlotte bediening. Het eten was verfijnd en heel lekker. Aangenaam kader.
Heel lekker eten en mooi gepresenteerd. Vriendelijke bediening.
Het eten is zoals altijd voortreffelijk en de bediening is uiterst vriendelijk
Leuk kader, zeer lekker, vriendelijke bediening en goede prijs/kwaliteit; kortom
Vlotte bediening, super bereiding een aanrader over de gehele lijn.
Heel lekker gegeten! Vriendelijk personeel! Wij komen terug.
Lekker eten. Mooi ingericht en vriendelijk personeel.
De lunch is telkens een aangename en smakelijke verrassing . Gezellig interieur en zeer vriendelijke bediening.
Wij namen deel aan "Roeselare zomert" , een mooi concept vanuit onze stad. Dit was niet ons eerste restaurant dat we op deze manier ontdekken en leren kennen. Dus...vergelijken kunnen we niet laten. Een mooi menu'tje met aperitief , voorgerechtje , hoofdgerechtje en dessert. Wijn à 14€/pp (glaasje bij voorgerechtjs , glaasje bij hoofdgerechtje), koffie + water te betalen. Lijkt ons maar redelijk. De aangeboden menu was wel heel miniem , weinig van hoeveelheid. Een beetje brood zelf bijvragen werd niet "gelukkig" ontvangen. Afruimen van maaltijddelen werd geprobeerd nog alvorens je glas/bord "klaar" was. Voortdurend werd door personeel rondgelopen , rondgekeken wat afgeruimd kon worden. Helaas , soms wel heel snel. Alles ging heel vlug...na 1,5u stonden we al terug buiten. Voor een prijs van €122 . En dan weten dat onze stad Roeselare hier nog €30 "bijlegt"... Hetgeen werd geserveerd was wel héél lekker , mooi gepresenteerd.