Keuken
Budget
€€€
Contact
Toon telefoonnummer Email Website Facebook
Over dit restaurant
Something About us

Karagiannis Dimitris afgestudeerd aan de hotel school Ter Duinen in koksijde

En Chef Steven Hinnekens,
heten u welkom in Bistro Le Nord
Een ware belevenis in Roeselare die je zeker moet ontdekken en proeven.

Dimitris ontvangt u in een warm en gezellig kader waar u als gast op de eerste plaats komt.
Chef Steven serveert u een vernieuwde Frans-Belgische keuken met dagverse producten die seizoensgebonden zijn en een oog voor detail op het bord en daarnaast.

Wenst u te genieten van je aperitief, koffie of digestief, kan dat gerust in onze sfeervolle bar of als het weer ons toelaat kan dat ook op onze binnenterras met een uniek zeezicht.

Wij kunnen u ook van dienst zijn voor familie-personeel of andere feesten, Ons aparte zaal is daar iedeaal geschikt voor. Menu’s zijn altijd bespreekbaar.

Dimitris, Steven en team
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.6 Gebaseerd op 10 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
10 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Tiffanny
Beoordeeld op: onbekend
Tiffanny beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Aangenaam

Het was even wachten voor ze aperitief kwamen opnemen, eten was heel lekker en op de koffie afsluiter en rekening was het ook even wachten. Bij thuiskomst jammer genoeg gezien dat we volle pot betaald hebben ipv deze speciale prijs...Alles bijeen, voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

placeholder
Dimitris Karagiannis
0 Favorieten
Beoordeeld op  31/03/2016

Beste, Inderdaad, onze excuses hiervoor. De koffie moest ter compensatie gekregen worden. Bij een volgend bezoek zetten wij dit zeker recht! De apero wordt dan van het huis gegeven. Wegens de drukte volledig over het hoofd gezien. Toch bedankt voor de beoordeling. Mvg, Bistro Le Nord

placeholder
johan
Beoordeeld op: onbekend
johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

goed restaurant...

goed restaurant

placeholder
Sara
Beoordeeld op: onbekend

voor herhaling

mooie zaak met verfijnde keuken. We waren direct op ons gemak door de goede gastheer. Bediening vlot en de keuken een ware ontdekking.

Patrick
Beoordeeld op: onbekend

Wachten wordt beloond

Door een foutje moesten we iets langer dan normaal wachten op ons voorgerecht. Dat werd echter ruimschoots gecompenseerd met drie voortreffelijke amuses. Wat daarna volgde was heerlijk. Niets op aan te merken. De huiswijn is een aanrader. Jammer dat de temperatuur niet toeliet om te genieten van het prachtige terras

Guido
Beoordeeld op: onbekend

voor ons sedert nieuwjaar de smakelijkste ...

voor item 5 : de waardering zou kwalitatief nog hoger zijn, indien de service(man) minder "kort van stof" zou zijn; deze opmerking kwam reeds spontaan door alle 4 bij het buiten treden, dus ... er is enigszins werk aan de winkel; 2 aperoglazen waren geschonden; daar kon niet eens een excuus af; enige reactie : ik werp die wel weg, nieuwe glazen werden niet gepresenteerd, d.i. een kapitale fout; hopen volgende keer op verbetering

patrick
Beoordeeld op: onbekend

We hebben ervan genoten.

Aangenaam kader, bediening héél vriendelijk en attent, het eten super lekker met een mooie presentatie, lekkere wijn. Om zeker terug te keren.

Patrick
Beoordeeld op: onbekend

Leuke ontdekking

Vriendelijke ontvangst, gezellig kader, bediening OK en wat U in het bord komt is culinair hoogstaand voor een Bistro!

Carl
Beoordeeld op: onbekend

...

Carl
Beoordeeld op: onbekend

...

Catjy
Beoordeeld op: onbekend

We hebben hier op donderdagmiddag een dagschote...

We hebben hier op donderdagmiddag een dagschotel gegeten. Dit was een positieve ervaring ! Mooi interieur, voldoende ruimte tussen de tafeltjes, vlotte en vriendelijke bediening. We hebben erg genoten van het kruidensoepje, het supermalse stukje kippenfilet met verse frietjes en de koffie achteraf. Zeker een aanrader, we zijn van plan hier terug te komen om à la carte te eten!

Alle beoordelingen van dit restaurant