Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandag, woensdag, zaterdagmiddag & zondag
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
6.6 Gebaseerd op 5 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
5 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Annemie
Beoordeeld op: onbekend

Een echte ontgoocheling !

Vrijdagavond samen met nog 3 andere vriendinnen gaan eten. We kozen voor de 5 goesten van de chef (a 30 euro), maar volgens mij had de chef niet echt veel goesting vrijdagavond ! 2 van de 4 vroegen om geen schaaldieren te krijgen. Geen probleem, zei men. Maar toen besliste de chef of de bediening in onze plaats dat dan maar geen van ons schaaldieren of vis moest krijgen ! Wat we kregen was echt niet lekker, heel eenzijdig (varkensvlees en nog eens varkensvlees), heel vettig en echt zijn geld niet waard ! Ons zien ze daar zeker nooit meer terug !!!

placeholder
Josefien Joye
0 Favorieten
Beoordeeld op  26/05/2016

Beste, U koos een "sharing" menu. (zoek het eens op) Er mochten geen vis, schaal en schelpdieren in. Oja, u zat in een tapasbar.... U kreeg: Gebakken verse chorizo, charcuterie bord met Mangalica ham, saucison en chorizo van Mangalica. Daarna gelakte ribbetjes. Gevolgd door een versgemaakte pizza gebakken in de houtskooloven. Om af te sluiten pluma iberico vergezeld door een spicy bomb. Wat dacht u nu dat u zou krijgen voor 30€ ???? Kies de volgende keer à la carte, dan kunt u alleen uzelf bedriegen.

Annelies
Beoordeeld op: onbekend
Annelies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekker, jammer van de bediening

Deze avond zijn we met 2 gaan eten bij B'Artiste. Het begon goed: goed concept, vriendelijke gastvrouw, goede uitleg. De hapjes waren heel creatief en lekker, maar toen kwam een dienster het plankje van voor onze neus wegnemen, terwijl er nog eten op lag. Het concept is zo gemaakt, dat je rustig de tijd neemt om te eten en te genieten, maar deze serveerster, maakte dit redelijk onmogelijk. We voelden ons een beetje opgejaagd door haar. Er waren enkele grote groepen, waardoor we een beetje vergeten werden (drie kwartier wachten op 2 gamba's op de houtskoolgrill), pas na een tweede keer deze bestelling door te geven, werd het plots snel en bloedheet gepresenteerd op tafel. Conclusie: Sterk begonnen, maar zeer zwak geeïndigd, door de bediening. Prijs-kwaliteit klopt ook niet echt, het ene is te duur, het andere is dan weer correct qua prijs.

leen
Beoordeeld op: onbekend

we kozen voor wat grotere tapas en ze waren...

we kozen voor wat grotere tapas en ze waren fantastisch lekker, zeer smaakvol en origineel. Lekker wijntje en vriendelijke bediening, meer moet dat niet zijn...

Eric
Beoordeeld op: onbekend

Stijn Lanssens en Fiene Joye heten u hartelijk...

Stijn Lanssens en Fiene Joye heten u hartelijk welkom in hun trendy eethuis. B'artiste, drinks and bites serveert gastronomische proevers, cocktails, een goed glas wijn en verzorgde drinks. Een origineel concept waarbij genieten en gezelligheid troef zijn.

Jurgen
Beoordeeld op: onbekend

Leuke formule en mooie presentatie van de gerec...

Leuke formule en mooie presentatie van de gerechtjes. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alle beoordelingen van dit restaurant