Beoordelingsscore
7.5 Gebaseerd op 4 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
4 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Kim
Beoordeeld op: 05/08/2018

Ik ben al ontelbare keren gaan eten in de...

Ik ben al ontelbare keren gaan eten in de Kiekenpot ALTIJD super bediening en ALTIJD super lekker eten! Het kan er meestal extra druk zijn maar het zijn mensen met een gouden hart en lekker eten, geduld is een mooie eigenschap, en dat hebben de eigenaars van Kiekenpot goed begrepen! Voor mij 10 op 10 voor alles

placeholder
Stephan
Beoordeeld op: 02/05/2017

Halve kip met peperroomsaus, tomatenslaatje...

Op zondagavond gaan eten in de kiekpot zonder te reserveren. De zaak zat afgeladen vol en de bediening was zeer vlot. Tot daar het positieve. Het eten dat we voorgeschoteld kregen was van bedenkelijke kwaliteit. Gekozen beiden voor halve kip met slaatje en respectievelijk fritjes en gebakken aardappelen. Kip was taai en smakeloos, de peperroomsaus had een zoute smaak en de gebakken aardappelen waren gesmoord in look. Iets simpels als een tomatenslaatje was ook al een sof. Tomaten heel grof gesneden en daar wat mayonnaise doorgedraaid. Tot mijn verbazing wordt deze zaak heel druk bezocht en prijkten er op de parking dure auto's. 15 € voor een smaakloze halve kip vind ik ook al aan de prijzige kant. De buitenkant van de zaak oogt erg mooi. Eens plaatsgenomen aan een tafeltje waan je je in een soort american diner waar de tafels zo dicht mogelijk tegen elkaar staan. Van enige privacy is geen sprake wanneer de andere tafelgasten op dertig centimer zitten. Dit soort zaken moet het meer van kwantiteit dan van kwaliteit hebben.

Mireille
Beoordeeld op: onbekend

Goede ervaring

Lekkere kipgerechten, vriendelijke en vlotte bediening. Luidruchtig...akoestiek is niet optimaal.

Marcy
Beoordeeld op: onbekend

lekker eten

eten was uitstekend. garcon was enorm onvriendelijk, smeet van ver wijnkaart op tafel en luisterde niet naar enig verzoek. ik vroeg om de kipfilet met slaatje i.p.v. seizoensgroentjes en werd geeneens door hem genoteerd, eerder genegeerd. net zoals de rest van het personeel eigenlijk want er werd sterke drank besteld en werd gevraagd zonder ijs maar zat dus wel ijs in en de koffie verkeerd was koud.

Alle beoordelingen van dit restaurant