Keuken
Budget
€€€
Sluitingsdagen
Zondagavond, Maandag, Zaterdagmiddag. Open op maandag voor groepen vanaf 12 personen.
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.3 Gebaseerd op 4 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
4 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Ineke
Beoordeeld op: 30/09/2017
Ineke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en super bediening!

Wij komen hier regelmatig en elke keer mooie verfijnde lekkere gerechten. Zeker een aanrader!!

placeholder
Veerle
Beoordeeld op: onbekend

Zeker geen toprestaurant

Etentje met 10 personen: we zijn de ganse tijd bediend geweest met een lang gezicht, een lachje kon er niet af, enkel toen we het restaurant verlieten. We hadden echt het gevoel niet welkom te zijn. Als ze niet van een groot gezelschap houden moeten ze de reservering ook niet aannemen. Het eten op zich was echt niet speciaal, flauwe presentatie, niet echt culinair, niet wat je verwacht van een villarestaurant. Slechte witte huiswijn, supermarktkwaliteit. Een kaarsje op tafel zou ook voor wat gezelligheid gezorgd hebben. Hier is duidelijk nog werk aan de winkel.

Hilde
Beoordeeld op: onbekend

Aangenaam kader en vriendelijke bediening....

Aangenaam kader en vriendelijke bediening. Wat de keuken betreft: kan beter. Zeker (nog) geen toprestaurant. De olijfolie op de tafel was kwalitatief ondermaats. De tonijn die op tafel kwam te doorbakken.

jozef
Beoordeeld op: onbekend

Dit is absoluut een toprestaurant. Uitstekende...

Dit is absoluut een toprestaurant. Uitstekende kaart met een markt- en gastronomisch menu, we kozen voor het degustatiemenu met aangepaste wijnen en dat was gewoonweg super. De keuken is zeer creatief en fijn, de aangepaste wijnen zijn top en de bediening is zeer correct en aangenaam. Het kader en de sfeer zijn zeer gezellig. Het was echt genieten van het eerste tot het laatste moment. We gaan zeker nog terug!!!

Alle beoordelingen van dit restaurant