We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Budget
€€
Sluitingsdagen
Zondagmiddag, Woensdag, Zaterdagmiddag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.9 Gebaseerd op 5 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
5 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Heidi
Beoordeeld op: onbekend

TOP

Sardijnse keuken;Klein, gezellig restaurantje, in een huiselijke sfeer... Verzorgde gerechtjes uit een kleine kaart, steeds verse ingrediënten... TOP

Dhuyvettere
Beoordeeld op: onbekend

Al meerdere alen ogen genieten van supervriiend...

Al meerdere alen ogen genieten van supervriiendelijke bediening en uitstekende keuken met correcte prijs/Kwaliteitverhouding EEN AANRADER !

bennie
Beoordeeld op: onbekend

op een maandagavond gaan eten : slechts één...

op een maandagavond gaan eten : slechts één hoofdgerecht beschikbaar! geen sfeer, koud, alleen in restaurant...

Xavier
Beoordeeld op: onbekend

Gezellige klein restaurant dat wat sfeer uitstr...

Gezellige klein restaurant dat wat sfeer uitstraalt! Het eten was subliem lekker, doch de porties waren veel te klein. Eveneens was de bediening niet optimaal! Wij waren met zes gaan eten, maar konden maximum drie verschillende hoofdgerechten kiezen. Al bij al zeer lekker gegeten, maar met honger gaan slapen! Wijn was ook uitermate lekker!

annelies
Beoordeeld op: onbekend

Bij de reservatie werd gevraag om vroeg te...

Bij de reservatie werd gevraag om vroeg te komen (19u15) zodat we niet te lang op ons eten zouden moeten wachten. Stipt op tijd kwamen we aan in een bijna leeg restaurant, nog 1 tafel van 5 was al aanwezig. Het startte vlot, met een glas spumante en lekkere olijven, obligate nootjes. Onze voorgerechten stonden binnen een half uurtje op tafel, en smaakten voortreffelijk. Ondertussen stroomden de andere gasten binnen en werd duidelijk dat er minstens één persoon tekort was in de bediening. Het was zeer lang wachten op het (voortreffelijke) hoofdgerecht! Ook de tien minuutjes die ons voorspeld waren voor het dessert, deinden uit tot een dikke drie kwartier. Koken kunnen ze in Dolce far niente, nu nog wat sleutelen aan de snelheid en de prijzen zeker niet meer verhogen! en het komt dik in orde!

Alle beoordelingen van dit restaurant