Keuken
Franse 
Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandagmiddag, Dinsdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.7 Gebaseerd op 10 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
10 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Noël
Beoordeeld op: onbekend

Prachtige zomeravond.

Na reservatie voor 4 personen stappen we stipt op tijd het terras op. Je zou verwachten dat er een tafel voorzien en gedekt is, maar nee, we mogen kiezen. Op de tafels voor 4 personen staan nog vuile borden van vorige gasten zodat we aanschuiven aan een grote tafel. Menu volgt snel, bestelling wordt snel opgenomen. Mevrouw zegt dat ze een aparte wijnkaart heeft, "of we die willen zien?". Dat willen we zeker. Mevrouw verdwijnt....en komt niet meer terug. Alle tijd om eens rond te kijken en vast te stellen dat het terras heel mooi zou kunnen zijn, ware het niet dat het onkruid overal hoog opgeschoten is. Na een kwartiertje wijnkaart gevraagd aan een andere dienster. Ditmaal met meer succes. Snel een wijntje gekozen en besteld. De fles komt er snel aan. Geopend. En van een ander, minder goed jaar. Onze opmerking wordt met een smoesje afgewimpeld. Maar ach, het is zomer en we doen niet moeilijk. Na het (zeer matige) eten nog even de kaart gevraagd om een digestiefje te kiezen. De kaart komt snel. En daarna...niemand. Na een kwartier gaan we op zoek naar een dienster. We vinden haar in de gang, geanimeerd aan het bellen. Gezegd dat we nu wel willen bestellen. "OK, ik kom er aan". Twintig minuten later opnieuw de dienster gaan zoeken. Is nog altijd druk aan het telefoneren. Met iets meer nadruk gezegd dat we graag zouden bestellen. Mevrouw is nu blijkbaar woedend dat we zomaar twee keer op 35 minuten haar gesprek durven onderbreken en begint te schelden. Nu hoeft het voor ons niet meer en we vragen de rekening. Dat wordt ons geweigerd. We wilden immers een digestief en MOETEN nu bestellen. Gezellig is anders en haastig drinken we het digestief op en betalen cash. Als we al op straat staan wordt ons nageroepen "of we een BTW ticket willen". (Moest dat eigenlijk niet samen met de rekening op tafel komen?). Dit is een restaurant dat hoge prijzen hanteert voor matige kwaliteit, gecombineerd met een totaal gebrek aan respect voor het cliënteel.

placeholder
René
Beoordeeld op: onbekend
René beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Rustig dineren.

Aangenaam interieur. De menu is gevarieerd en vrij lekker, met gegrilde kabeljauw als hoofdgerecht.De bediening is vrij vlot en aangenaam. Om nog eens terug te gaan.

placeholder
ROOS
Beoordeeld op: onbekend
ROOS beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig en superlekker (lunch)

Vandaag genoten met 3 personen van een heerlijke lunch à 16 euro; voorgerecht mosselen in een heerlijk sausje; hoofdgerecht = kabeljauw en papillot of medaillon filet pur met amandelkroketten en champignonsaus; koffie of thee met koekjes; alles superheerlijk ; een aanrader;

filip
Beoordeeld op: onbekend

Op het terras

Vuil terras. Geen verzorgde/attente bediening. Garnaalkroketten OK. Cote à l'os uitgekookt en taai. Wel lekkere verse béarnaisesaus. En techno gejank uit de luidspreker buiten, die niet kon/mocht worden uitgeschakeld. Er is beter voor die prijs. Jammer.

de medts
Beoordeeld op: onbekend

Bedankt , dank zIj jullie is mijn kerstdinner...

Bedankt , dank zIj jullie is mijn kerstdinner vlekkeloos verlopen ,het eten was zeer lekker en had nog weinig werk om het klaar te maken. Het was zoals we in het restaurant gewoon zijn lekker en voldoende. Prijs / kwaliteit 10 op 10

Craig
Beoordeeld op: onbekend

Food and atmosphere was very good, but they...

Food and atmosphere was very good, but they missed details such as proper handling of the silverware. I would recommend the restaurant based on price/quality, but they would lose points from critics for some of their simple oversights.

wim
Beoordeeld op: onbekend

Eerlijke keuken, lekkere menuformules aan democ...

Eerlijke keuken, lekkere menuformules aan democratische prijzen,lekkere (en overvloedige) wijn, vriendelijke bediening.

Murielle
Beoordeeld op: onbekend

Een aanrader qua prijs/kwaliteit gecombineerd...

Een aanrader qua prijs/kwaliteit gecombineerd met een uitstekende service. Verzorgd kader, vriendelijke bediening, ruime tafels, ontspannen sfeer. Wij hadden gekozen voor het assortiment van 4 wildsoorten (fazant, ree, hazenrug, patrijs) als hoofdgerecht. Zeer lekker ! Frietjes en kroketjes waren zelf gemaakt, dus geen diepvries gedoe. Proficiat ! Als nagerecht warme appeltaart (wel diepvries) met kaneelijs en vers fruit. Kortom, voor 84 euro hebben wij een gezellige en tevens lekkere avond gehad.

Heli
Beoordeeld op: onbekend

Het verrassingsmenu à € 25 genomen : Kir...

Het verrassingsmenu à € 25 genomen : Kir Royal met aperitiefhapje (mooi bladerdeegje van groenten) Mini-Lasagne Bloemkoolvelouté Mechelse koekoek met broccoli en geconfijte tomaat Koffie 1/2 fles rode Chileense wijn per persoon Niet onmiddellijk gerechten om van achterover te vallen, maar allemaal perfect klaargemaakt zoals het hoort ! Ik ben een fervente hobby-kok en heb deze keuken weten te appreciëren. Deze menu's worden alleen geserveerd op vrijdag- en zondagavond.

marc
Beoordeeld op: onbekend

Het all-in menu van 48euro - dus zeer betaalbaa...

Het all-in menu van 48euro - dus zeer betaalbaar - dat om de paar maand vernieuwd wordt, varieert in kwaliteit. Een eerste ervaring zou ik ei zo na 10/10 geven, een tweede ervaring niet meer dan een 7. Goed uitkijken wat het menu precies inhoudt, is de boodschap. De kwaliteit van de bediening hangt van de kelner die voor je tafel instaat. De huiswijn die het menu automatisch vergezelt - het moet gezegd - wordt met gulle hand geschonken en is best te drinken.

Alle beoordelingen van dit restaurant