Budget
tot
Den Silveren Harynck
13.5/20 Gault&Millau
Belgisch-Franse, Seizoensgebonden, Streekgebonden
13.5/20 Gault&Millau
Le Cirque
13/20 Gault&Millau
Belgische, Seizoensgebonden, Franse
13/20 Gault&Millau
Restaurant Resto B'art
13/20 Gault&Millau
Franse, Belgische, Seizoensgebonden
13/20 Gault&Millau
't Korennaer
16/20 Gault&Millau
1 Ster
Franse
16/20 Gault&Millau
1 Ster

Sint-Niklaas

Sint-Niklaas is de hoofdstad van het Waasland en ligt in de povincie Oost-Vlaanderen. De inwoners worden Sint-Niklazenaren genoemd en hun bijnamen zijn oliezeikers, rapenbraders, dikkenekken, blauwselmannen of stoefers.

De stad heeft een uitgebreid kernwinkelgebied, musea en monumenten. Sint-Niklaas is ook een cultureel trefpunt en een stad van evenementen. In de deelgemeenten is het aangenaam wandelen en fietsen.

De Grote Markt is het bruisende hart van de stad en is het grootste marktplein van België. Rondom de Grote Markt, in de stadskern popelen tal van originele winkels en gezellige cafés om jou hun schatten te laten ontdekken en proeven.

Museumliefhebbers kunnen terecht in het SteM, het Mercatormuseum, de Salons, het Internationaal Exlibriscentrum of het Breiatelier.

Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Sint-Niklaas tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.be een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Sint-Niklaas online boeken!