Vriendelijke bediening, lekker eten, gezellig...
Vriendelijke bediening, lekker eten, gezellig interieur, mooie locatie, ruime parking. Alles top!
Het eten was heel lekker!!! Een beetje koud in restaurant. Voor de rest prima
Fijne keuken en uiterst vriendelijk onthaal. On top een gratis glaasje cava voor ladies night.
Lekker eten, heel vlotte en vriendelijke bediening, gezellig om te zitten!
Zoals altijd bij t Kerckevelt lekker gegeten in een gezellige sfeer en met vriendelijke bediening….een aanrader voor al wie lekker wil gaan eten
Super lekker gegeten en een goed glas wijn gedronken. En een dikke pluim voor de vlotte bediening.
Zoals steeds lekker gegeten met ee´ super bediening door Joris. Wat een equipe, Ben en Joris.
We zijn er 19/12/2022 in de avond gaan eten voor de verjaardag van mijn dochter en de bediening was perfect, dikke pluim voor de man die er opdiende, want hij stond er helemaal alleen voor een vol restaurant, maar was super vriendelijk. Hier kunnen veel mensen van leren. Het eten was ook heel lekker. Niets op aan te merken.