Keuken
Budget
Contact
Toon telefoonnummer Email Website Facebook
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.3 Gebaseerd op 11 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
11 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Veronique
Beoordeeld op: onbekend
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super wij komen zeker terug

Mooie zaal, vlotte en vriendelijke bediening, en het buffet was tot in de puntjes in orde en zeer lekker Een aanrader wij komen zeker trg

placeholder
Messely
Beoordeeld op: onbekend
Messely beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Om zeker te herdoen .

Al verschillende malen hebben we op zondagmiddag genoten van het heerlijk voorgerechtenbuffet , de hoofdmaaltijd ( aan tafel bediend ) waar niets op aan te merken was , en als toetje het heerlijk dessertbuffet . Met dranken ( waters en wijnen in een all-in formule ) is dit terug voor herhaling vatbaar .

Jean-Claude
Beoordeeld op: onbekend

Rampzalig

Dat heb ik nog niet meegemaakt. We hadden in het restaurant beneden gereserveerd maar we moesten boven in een kleine ruimte gaan zitten waar het zeer koud was. De reservatie was om 19u tegen 23u45 moesten we nog aan de dessert beginnen en de koffie. We kregen 1 klein belachelijk aperitiefhapje, hoofdgerecht was niet zoals beschreven ipv dauphine patjes kregen we kleine kroketten en er was geen truffel smaakbaar en de groenten ontbrak ook. Een echte ramp. Als men op deze manier verder zal werken zal het in de kortste keer gedaan zijn.

placeholder
cindy
Beoordeeld op: onbekend

valentijnsbuffet

Het buffet was tot in de puntjes verzorgd echt top we hebben goed gegeten ons zien ze zeker nog eens terug is voor herhaling vatbaar.

Els
Beoordeeld op: onbekend

Eenmalig

Het was nu de derde keer dat we er geweest zijn , En gaan niet meer terug! Het eten was lekker , de wachttijd veel te lang en de plaats daar in die kamer appart , echt niet gezellig , de vorige keer zaten we er ook en zijn daardoor terug weggegaan , nu gaven we het nog een kans , terug een flop Geen aanrader

placeholder
Veronique
Beoordeeld op: onbekend
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Voor herhaling vatbaar !

Super lekker gegeten en gedronken ! Het buffet is heel verzorgd en royaal ! Heel vriendelijk en professioneel personeel ! Voor mij een 10/10 !

Ellen
Beoordeeld op: onbekend

lekker, gezellig etentje

Het eten was lekker , veel keuze uit het buffet , kwaliteit van het eten was goed , bediening was ook in orde , kwamen regelmatig u glas bijvullen , en borden afruimen . het enige minpuntje is dat het daar koud was , wij waren allebei versteend van de kou , dat was niet zo gezellig , voor de rest kunnen wij er niets van zeggen

placeholder
Mario
Beoordeeld op: onbekend

Niet wat ze beloven op de website

Vanmiddag namen we met de hele familie het middagbuffet. Al heel snel bleek niet alles te zijn zoals het op de website en de reclamefolder omschreven wordt. Het wachtbordje bleek een heel klein, half gevuld verrinetje te zijn, de kwaliteit van de schuimwijn en de kirr was ook bedenkelijk. Dit geldt trouwens ook voor de wijnen die geserveerd werden bij de maaltijd. De buffetten zelf waren dan wel weer van goede kwaliteit. Koos je bij het hoofdgerecht voor de steak of de suggestie, dan moest je vier euro bijbetalen. Ook dat wordt niet vermeld op de site of de folder. Het personeel deed zijn best, maar had duidelijk te weinig ervaring. Vervelend was ook het ontbreken van gordijnen, waardoor iedereen afwisselend een hele tijd in een fel zonlicht zat te eten. Het was ok, maar ik had, afgaand op de reclame, toch meer verwacht.

Rino
Beoordeeld op: onbekend
Rino beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten

We namen de keuzemenu Full service (met aperitief, wijn en koffie inbegrepen). Ons aperitiefglas (Kir royale) werd nog eens bijgevuld. Als voorgerecht nam mijn vrouw de gravlaks van zalm en ik de garnaalkroketjes en beide werden aantrekkelijk gepresenteerd en waren erg smaakvol. Als hoofdgerecht namen we de rundstournedos en daar kregen we warme groentjes bij en frietjes. De tournedos was heel mals en bereid zoals we gevraagd hadden. De witte en rode wijn waren Spaans en pasten uitstekend bij de gerechten. De bediening was attent (ons wijnglas werd voldoende bijgevuld) en vriendelijk. Mijn vrouw kreeg zelfs nog een extra koffie omdat ik liever wou wachten tot na het dessert. Het dessert (dessertbordje en moëlleux was ook verzorgd), royaal en lekker. Het restaurant is vrij gezellig, met de nodige kerstversieringen. We waren de enige bezoekers naast nog een lange tafel met een 15-tal rustige personen. Kortom dit was een aangename en kwaliteitsvolle eetervaring.

johanna
Beoordeeld op: onbekend

niet echt tevreden, lange wachttijd, manke...

niet echt tevreden, lange wachttijd, manke bediening, eten in orde

Alle beoordelingen van dit restaurant