Beoordelingen van La Peniche

532 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
532 beoordelingen
datum score
Myriam
Beoordeeld op: 15/03/2020
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent vin / bon repas /...

Excellent vin / bon repas /

Sophie
Beoordeeld op: 09/03/2020
Sophie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Service attentionné et fraîcheur du plateau...

Service attentionné et fraîcheur du plateau de fruits de mer. À recommander

georges
Beoordeeld op: 24/02/2020
georges beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Comme d'habitude, bon accueil, service de quali...

Comme d'habitude, bon accueil, service de qualité.... Plat frais et excellent... Addition en conséquence.

Stef
Beoordeeld op: 23/02/2020
Stef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel aangenaam kader, super lekker eten en...

Heel aangenaam kader, super lekker eten en heel vriendelijke en vlotte bediening. Bedankt !!!

Eric
Beoordeeld op: 23/02/2020
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Plateau de fruits de mer géant avec un homard...

Plateau de fruits de mer géant avec un homard encore chaud surplombant les coquillages ! A recommander

verhaeghe
Beoordeeld op: 23/02/2020
verhaeghe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

car la réservation en ligne n'est pas fiable...

car la réservation en ligne n'est pas fiable .le jour du resto notre réservation n’était pas prise en compte. nous avons faillit rebrousser chemins. donc a améliorer

Albert
Beoordeeld op: 17/02/2020
Albert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Très bon restaurant je donne 5 étoile ⭐️ ⭐️⭐️⭐️...

Très bon restaurant je donne 5 étoile ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️On à manger des Fruit de mer c’était délicieux Et très frais

Guy
Beoordeeld op: 17/02/2020
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

quasi tout était parfait dans un cadre original...

quasi tout était parfait dans un cadre original

Valencia
Beoordeeld op: 16/02/2020
Valencia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent service, très bon !!...

Excellent service, très bon !!

didier
Beoordeeld op: 16/02/2020
didier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Cadre agréable service professionnel et personn...

Cadre agréable service professionnel et personnel aimable plateau de fruits de mer gargantuesque mais vins un peu trop chers

datum score