Heel goede ontvangst in een mooi kader. Eten...
Heel goede ontvangst in een mooi kader. Eten was heel verzorgd en lekker. Wij gaan zeker nog terug!
Vriendelijk ontvangen , heel lekker gegeten . We komen zeker nog eens terug . Prima locatie , rustig gelegen .
Wij zijn daar super professioneel en vriendelijk ontvangen door de dame die daar alles in handen neemt als de eigenaars daar niet zijn. Ook het meisje die daar haar eerste dag aan de slag was trok behoorlijk goed haar plan de dagmenu : steak friet aan 17 € voldeed meer dan aan onze verwachtingen. we namen nog een heel lekkere sabayon en dame blanche als dessert en ook deze waren heel lekker , net zoals de rode huiswijn. Als je op zulk personeel kan betrouwen in uw zaak dan moeten ze daar veel respect voor hebben .
PRIJS KWALITEIT OK
alles was naar wens. correcte bediening, personeel vriendelijk .
Met de familie een zelf samengesteld menu gegeten. Van de hapjes tot en met dessert was alles lekker en fijn. Vriendelijke vlotte bediening en uitstekende wijnen.
Vriendelijke bediening, aangename en rustige sfeer. Genoten van hun prijs-kwaliteit duel menu.
Wij hadden 4 bonnen mee voor een gratis koffie want op de bon stond 1 koffie per klant maar het bleek maar 1 koffie per tafel te zijn, zoiets nog nooit meegemaakt. Het eten was wel OK
Lekkere goedendag. En zeer vriendelijk personeel! Topman nu