Lekker gegeten en gezellig zitten, goede prijs-...
Lekker gegeten en gezellig zitten, goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeker aanrader!
Super lekker gegeten ! Hele vriendelijke bediening . Altijd een plezier om daar te gaan dineren ! En de hoeveelheid overtrof de verwachtingen . mvg marnix
Super lekker eten in een heel gezellige setting. ;-)
Top, eten,bediening en prijs zeer goed!!
Zeer lekker, vriendelijke bediening en correcte prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn fan
Brasserie Apostrophe: culinaire perfectie in een sfeervolle setting Vanaf het moment dat we binnenkwamen bij Brasserie Apostrophe, werden we ondergedompeld in een warme, stijlvolle ambiance. De combinatie van sfeervolle verlichting, een elegant interieur en subtiele achtergrondmuziek creëerde een gastvrije en ontspannen setting, perfect voor een avondje culinair genieten. De filet mignon met frietjes en saus was niets minder dan voortreffelijk. Perfect bleu gebakken, met een zijdezachte textuur en een intense, volle smaak – een echte ode aan vakmanschap. De frietjes? Goudbruin, knapperig en luchtig vanbinnen. Mijn vrouw koos de gegrilde zalm met prei en tomaat, en ook hier was de bereiding meesterlijk. De zalm had een heerlijk krokante huid en was sappig en perfect gegaard, terwijl de prei en tomaat voor een frisse, harmonieuze toets zorgden. De bediening bij Brasserie Apostrophe was warm, professioneel en met oog voor detail. Dit restaurant weet sfeer, gastvrijheid en verfijnde smaken feilloos samen te brengen. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een hemels lekkere ervaring! Groetjes Erlend en Sylvie
Wij vonden het eten heel lekker en zeker meer als voldoende. De bediening was vlot en heel vriendelijk. Prijs/kwaliteit zeker in orde. Interieur is gezellig.
Zeer lekker en goeie bediening en zeer vriendelijk