Brusselbaan 216 1790 AFFLIGEM
14.5/20 Gault&Millau
Budget
€€€
Over dit restaurant
Chef Geert Gheysels en zijn echtgenote en tevens uw gastvrouw, Kristine De Grave, nodigen u met veel plezier uit in hun restaurant Anobesia. Sinds 1993 kunt u zich hier culinair laten verwennen in de prachtige ruime villa of op het uiterst sfeervolle terras.

Op de verfrissende kaart, die maar liefst twaalf keer per jaar wijzigt, vindt u ongetwijfeld voor iedereen wat wils. De natuur biedt namelijk elke maand opnieuw tal van fijne en smakelijke ingrediënten die deze seizoensgebonden keuken uniek maken! Maandelijks heeft u dan ook de keuze uit verschillende seizoensmenu’s. Vanaf de lente maakt men gebruik van een eigen pluk- en kruidentuin om elk gerecht een nog pittigere smaak te geven. Wie het toch liever klassiek houdt, kan genieten van enkele suggesties à la carte. Bovendien worden alle gerechten à la minute bereid op basis van marktverse producten.

Ook de erg indrukwekkende wijnkaart zal u kunnen bekoren. U heeft maar liefst de keuze uit 650 verschillende wijnen van over de hele wereld. Zowel grote klassiekers als eigen ontdekkingen komen aan bod. Als gedreven sommeliers helpen Kristine en Geert u dan ook graag bij het maken van uw wijnkeuze! Een goede prijs-kwaliteit verhouding staat hierbij steeds centraal. Na de maaltijd kan u gezellig napraten in de prachtige tuin of in het sfeervol salon. Naast de uitgebreide koffie en theekaart kan u zich laten verleiden door één van de 80 whisky’s die pronken op de uitzonderlijke digestiekaart.

Kortom zet u schrap voor een culinaire ontdekkingstocht doorheen deze voortreffelijke creatieve en verrassende keuken!


Beoordelingsscore
Schrijf als eerste een beoordeling over dit restaurant
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze