Beoordelingen van Het Moment

1278 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.7
1278 beoordelingen
datum score
Elien
Beoordeeld op: 22/07/2019
Elien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening, lekker ontbijt!...

Heel vriendelijke bediening, lekker ontbijt!

Diane
Beoordeeld op: 22/07/2019
Diane beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

vlotte bediening en het eten was lekker....

vlotte bediening en het eten was lekker.

Ann
Beoordeeld op: 19/07/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super vriendelijk personeel. Het zat er bomvol...

Super vriendelijk personeel. Het zat er bomvol en toch bleven ze vriendelijk. Lekker eten ook.

Steven
Beoordeeld op: 17/07/2019
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Vriendelijke bediening...

Vriendelijke bediening

René
Beoordeeld op: 17/07/2019
René beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het menu was tot op de puntjes verzorgd ,...

Het menu was tot op de puntjes verzorgd , dit bovenop een uiterst vriendelijke en professionele bediening...We komen zeker terug !

christiane
Beoordeeld op: 13/07/2019
christiane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Vlotte en vriendelijke bediening, lekker gegete...

Vlotte en vriendelijke bediening, lekker gegeten. Gezellig interieur. Niets om aan te merken.

Ann
Beoordeeld op: 12/07/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Naar onze mening kwamen de gerechtenredelijk...

Naar onze mening kwamen de gerechtenredelijk snel na elkaar. We vroegen om iets te wachten na het hoogdgerecht maar het dessert was er binnen de 5 minuten. Jammer

ann
Beoordeeld op: 11/07/2019
ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Erg vriendelijke en professionele service....

Erg vriendelijke en professionele service. Mooi terras. Hier komen we terug.

Christel
Beoordeeld op: 11/07/2019
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten was superlekker maar de bediening...

Het eten was superlekker maar de bediening was aan de trage kant misschien omdat we op het terras zaten.

Dams
Beoordeeld op: 10/07/2019
Dams beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Helemaal in orde. Goede service en zeer lekker...

Helemaal in orde. Goede service en zeer lekker gegeten. Wij komen alvast nog eens terug vanuit Geel.

datum score