Beoordelingen van Het Moment

1260 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.7
1260 beoordelingen
datum score
Freddy
Beoordeeld op: 10/05/2019
Freddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening met juiste timing. Eten zoals...

Goede bediening met juiste timing. Eten zoals steeds kwalitatief dik in orde. Een terugkomer.

Chris W.
Beoordeeld op: 09/05/2019
Chris W. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Superlekker ontbijt Zeer vriendelijke bediening...

Superlekker ontbijt Zeer vriendelijke bediening Aanrader!!!!!!!

Kevin
Beoordeeld op: 07/05/2019
Kevin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker ontbeten en vriendelijke bediening....

Lekker ontbeten en vriendelijke bediening. Mooi interieur op een goede locatie in het prachtige Lier

Benny
Beoordeeld op: 05/05/2019
Benny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker, maar hadden geboekt met...

Het eten was lekker, maar hadden geboekt met groupon en hebben het eten gekregen van social deal, wel zeer vriendelijk personeel!!!!!!

sally
Beoordeeld op: 03/05/2019
sally beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker ontbijt...

lekker ontbijt

viviane c.
Beoordeeld op: 02/05/2019
viviane c. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

speciaal vanuit Herentals en Hemiksem naar...

speciaal vanuit Herentals en Hemiksem naar Lier gekomen omdat de vorige keer alles uitstekend was en heel vriendelijke bediening, mooi verzorgd en lekker. We komen zeker nog terug.Aangenaam vertoeven, zeker weten!

Conny
Beoordeeld op: 02/05/2019
Conny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles was perfect in orde, en geweldig lekker. ...

Alles was perfect in orde, en geweldig lekker. Super bediening, en super vriendelijk personeel.

Wendy D.
Beoordeeld op: 30/04/2019
Wendy D. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

- Reservatie via TableBooker niet doorgegeven...

- Reservatie via TableBooker niet doorgegeven aan medewerkers. Niet op de hoogte van onze komst. - Hoewel telefonisch geverifieerd en bevestigd, was er toch geen glutenvrij alternatief beschikbaar. - Onduidelijkheid of gevraagde koffie al of niet deel uitmaakte van ontbijtmenu. Stond aanvankelijk afzonderlijk aangerekend op de rekening. - Eerder onbeleefd

Nellie H.
Beoordeeld op: 28/04/2019
Nellie H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Voor 2 personen waren de gegrilde groenten...

Voor 2 personen waren de gegrilde groenten veeeeel te zout. En werden niet vervangen door iets anders ! En de gegrilde vleessaté voor 6 pers. veel te uitgebakken. We hadden het jullie nog gemakkelijk gemaakt, om maar 2 verschillende gerechten te kiezen. Het is anders wel een gezellig restaurant.

Chantal
Beoordeeld op: 23/04/2019
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik had gereserveerd maar bij aankomst bleek...

Ik had gereserveerd maar bij aankomst bleek er geen tafel vooraf gereserveerd te zijn. Mijn man en ik kwamen als eerste toe en zeiden dat we gereserveerd hadden waarop werd gezegd dat we zelf een plekje mochten kiezen. Toen ik zei dat ik voor 5 personen had gereserveerd en bijgevolg nog 3 personen werden verwacht, keek hij even rond over het terras. Per toeval was er een plek waar verschillende tafels waren samen gezet zodat er 5 personen aan konden schuiven. Deze tafel was nog vuil noch stond er iets van "gereserveerd" op. Het was dus een gelukkig toeval. Als ik reserveer verwacht ik een propere vrijgehouden tafel om juist te vermijden dat ik zelf nog op zoek moet gaan naar 3 tafels aangezien we met 5 waren.

datum score