Beoordelingen van Het Moment

1231 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.6
1231 beoordelingen
datum score
Domien
Beoordeeld op: 31/03/2019
Domien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, eten was lekker!...

Vriendelijke bediening, eten was lekker!

Annick
Beoordeeld op: 28/03/2019
Annick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

In alle rust kunnen genieten van ontbijt.Vriend...

In alle rust kunnen genieten van ontbijt.Vriendelijke bediening.Wel weinig vb geen yoghurt

François
Beoordeeld op: 27/03/2019
François beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, vriendelijke bediening....

Lekker gegeten, vriendelijke bediening.

Marc
Beoordeeld op: 19/03/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Ruime zaak met een huiselijk interieur. Snelle...

Ruime zaak met een huiselijk interieur. Snelle bediening en over het algemeen lekker eten. Mooi terras bij zonnig weer.

Hilda V.
Beoordeeld op: 18/03/2019
Hilda V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Onze tafel stond op het afgesproken moment...

Onze tafel stond op het afgesproken moment klaar. De bediening gebeurde snel, vlot en vriendelijk. Het eten was lekker en voldoende.

Leo
Beoordeeld op: 16/03/2019
Leo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

leuk kader,vriendelijke bediening,kwaliteit...

leuk kader,vriendelijke bediening,kwaliteit van het eten goed,BEHALVE de parelhoen,dat was er eentje uit het bejaardentehuis!!

Willy H.
Beoordeeld op: 11/03/2019
Willy H. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

wij hebben lekker gegeten en de bediening was...

wij hebben lekker gegeten en de bediening was top

Maria
Beoordeeld op: 10/03/2019
Maria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We hadden een gezellig ontbijt. Het beleg,...

We hadden een gezellig ontbijt. Het beleg, vooral de hesp, vonden we kwalitatief toch wat minder.

Bjarne
Beoordeeld op: 09/03/2019
Bjarne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Vlotte en vriendelijke bediening. Lekker gegete...

Vlotte en vriendelijke bediening. Lekker gegeten! Wel wat naar de duurdere kant, zoals een wok die €19,00 kostteen een Fuze Tea van bijna €4. Slechte mogelijkheid tot inwisselen van Vivabox "Typisch Belgisch". Wel mogelijk, maar dan slechts keuze uit 2(!!) gerechten... We kozen er dan maar voor om de ganse rekening zelf te betalen.

Andre
Beoordeeld op: 08/03/2019
Andre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en verzorgd ontbijt. We hebben er van...

Lekker en verzorgd ontbijt. We hebben er van genoten.

datum score