Beoordelingen van Het Moment

1432 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.7
1432 beoordelingen
datum score
Nadine
Beoordeeld op: 23/02/2020
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten en super vriendelijke bediening!...

Lekker gegeten en super vriendelijke bediening!

Martine
Beoordeeld op: 20/02/2020
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

aangenaam kader en het eten was lekker, vriende...

aangenaam kader en het eten was lekker, vriendelijke bediening maar mocht iets vlotter

Luc
Beoordeeld op: 18/02/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

het eten was goed en vriendelijke bediening 1...

het eten was goed en vriendelijke bediening 1 min puntje : het eten volgde snel op elkaar

Bert
Beoordeeld op: 16/02/2020
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal, goede bediening, lekker...

Vriendelijk onthaal, goede bediening, lekker eten en goede service

Wilfried
Beoordeeld op: 16/02/2020
Wilfried beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

schitterend .perfecte en vriendelijke bediening...

schitterend .perfecte en vriendelijke bediening. en een zeer mooie wijnkaart. Komen zeker terug.

chantal
Beoordeeld op: 15/02/2020
chantal beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

heel verzorgd en lekker eten...

heel verzorgd en lekker eten

Marc
Beoordeeld op: 15/02/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gezellig kader en lekker eten, hier komen we...

Gezellig kader en lekker eten, hier komen we zeker nog eens terug. Goeie prijs/kwaliteit verhouding.

Heidi
Beoordeeld op: 15/02/2020
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We werden om 10. 30 uur al buiten gezet. Na...

We werden om 10. 30 uur al buiten gezet. Na 11 jaar om de 2 maanden te komen, hebben we besloten niet meer te komen.

Christine
Beoordeeld op: 15/02/2020
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het valentijnsmenu was lekker en verzorgd en...

Het valentijnsmenu was lekker en verzorgd en de bediening zeer vlot en vriendelijk.

Edith
Beoordeeld op: 15/02/2020
Edith beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het vastgestelde menu, verbonden aan de groupon...

Het vastgestelde menu, verbonden aan de groupon-bon was smakelijk. We werden snel bediend en alles was netjes. De bediening liep wel wat in 't honderd, de obers wisten vaak niet waar ze bepaalde drankjes/borden moesten afleveren. Hier moet echt verbetering in komen, niet professioneel, gaat klanten kosten.

datum score