Vriendelijk Prijs kwaliteit Ruime keuze Gezelli...
Vriendelijk Prijs kwaliteit Ruime keuze Gezellige ronde tafel gekregen op aanvraag
Lekker ontbijt en zeer lekker, vriendelijk personeel, mooie inrichting. 3 tips: - de pistolets mag een formaatje groter zijn. - We hadden meer beleg dan broodjes. - in de muur naast spiegel, vooraan, hingen nog vijzen in de muur van of schilderijen of foto’s. Vond ik iets minder.
Ontbijt was pover! Niet vriendelijk!
Vriendelijk personeel en lekker eten
We aten een lekkere vol-au-vent met frietjes aan een schappelijke prijs. Het was wel teleurstellend dat we meer dan 6 euro extra moesten betalen voor water van de kraan, dat slechts licht bruist!
gezellig kader, vriendelijke bediening minpuntje was dat er werkvolk rondliep en dat geboor enzo verstoortde wel de rust tijdens ons ontbijtje; achteraf ook gezien dat we met Flairbon recht hadden op oa ook gerookte zalm en die hebben we niet gekregen en de keuze tussen roerei en spiegelei werd ons ook niet gevraagd. Bovendien lagen de 2 minikoffiekoekjes bij het slaatje bij het ei en smaakte de koekjes zo naar ajuin :-(
Wel, dat is heel eenvoudig. Het ontbijt was zeer lekker, smaakvol en meer dan genoeg. Bovendien was de bediening zeer vriendelijk. Wat moet je nog meer hebben? Nogmaals van harte: het restaurantbezoek was subliem. Voor herhaling vatbaar Tot binnenkort. Groetjes
Vriendelijk personeel - goede prijs/kwaliteitverhouding - centrale ligging op de markt van Lier.