Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandag, Dinsdag, Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Over dit restaurant
De Garderobe in Mortsel-dorp is een echt huiskamerrestaurant dat gevestigd is in een gezellig burgerhuisje uit 1904. Het karaktervolle pand werd volledig gerenoveerd en vormt in combinatie met het strakke interieur een bijzonder sfeervolle locatie.

Yuna Bertrand, de vrouw achter het concept én het fornuis heeft alles in het werk gesteld om haar klanten zich helemaal thuis te laten voelen. Je kan er aperitieven of koffie drinken in de gezellige zeteltjes vooraan of direct plaatsnemen aan één van de twaalf tafels. Tijdens de zomer zijn er ook enkele tafeltjes voorzien op het tuinterras. Omdat de chef alleen werkt en enkel dagverse kwaliteitsproducten gebruikt, is de kaart beperkt maar met zorg samengesteld. Het menu wisselt regematig af, zodat er steeds een nieuwe ontdekking op u wacht. Ook de wijnkaart heeft een aantal leuke verassingen in petto.

Breng eens een bezoekje aan De Garderobe en laat je verassen door Yuna’s heerlijke vis- en vleesgerechten! Telefonische reservatie is aangeraden.
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
Schrijf als eerste een beoordeling over dit restaurant
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze