Prins Boudewijnlaan 304 2650 EDEGEM
Budget
Geen budget beschikbaar
Sluitingsdagen
Open 7/7
Contact
Toon telefoonnummer Website
Over dit restaurant
Lunch Garden is hét familierestaurant bij uitstek. Ideaal om met je kinderen of kleinkinderen gezellig samen een hapje gaan eten.
Bij Lunch Garden kan je terecht voor een lekkere, gezonde maaltijd tegen een betaalbare prijs op ieder ogenblik van de dag. Of je nu langskomt voor een ontbijt, middag- of avondmaal, iedereen vindt zeker zijn gading in het ruime aanbod heerlijke schotels.
Zo staan er traditionele Belgische gerechten op het menu zoals vol-au-vent, balletjes in tomatensaus, of steak met frietjes. Maar je vindt er ook een brede waaier aan salades, pasta-, wok- of grillgerechten.
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
6.7 Gebaseerd op 3 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Pierre
Beoordeeld op: 03/03/2018

wij zijn zaterdag 03/03/18 rond 17u30 daar...

Het is echt een schandaal. Wij hadden kabeljauw, kip en biefstuk besteld. Toen de biefstuk aan het bakken was werd de rest al uitgeschept alhoewel ik gevraagd had om te wachten tot de biefstuk klaar was want anders zou alles koud worden.Toen we aan de kassa kwamen moesten we ook lang wachten omdat een nieuwe kassierster bezig was met de persoon voor ons. Ik kan begrijpen dat iemand nieuw nog fouten maakt maar dan zou ze een betere begeleiding moeten krijgen. Na twee maal opnieuw te beginnen kwam er eindelijk iemand bij om te helpen. Toen wij haar vertelde dat door dat lange wachten ons eten koud aan het worden was kregen wij van haar het antwoord dan moet je maar naar het frituur gaan en dat kwam dan uit de mond van iemand die zich verantwoordelijke noemde. Schone reclame hé voor de lunch garden. Wat gaan jullie hier aan doen? Wij hebben ons eten in de micro moeten steken lekker hoor een opgewarmde biefstuk en frieten. Graag uw bericht.

Albert
Beoordeeld op: onbekend

Mooi kader, kwaliteit goed, negatieve service

Wanneer wij het restaurant binnen kwamen stonden er 7 klanten te wachten op hun eten. Eén jonge kerel was in de weer met kabeljauwsteak te frituren. Onder luid gesakker en binnensmonds gevloek gooide hij de helft in de vuilbak. Een oudere dame hield zich bezig met groentjes aan te vullen, enkele lege kommen rustig te verwijderen, naar achter te gaan enz. Intussen stonden al zeker 18 klanten te wachten. Nog steeds werd er geen eten verdeeld. Iedereen lachte groen. Eindelijk kwam er hulp aan de grill. Gelukkig moest niemand iets laten grillen en kwam de dame dan toch vragen of ze iemand kon helpen. Iedereen zei dan nog "vriendelijk" Dank U Wel !!. Aan de kassa vroeg men ons of wij een noeuwe klantenkaart moesten hebben !! Wij vergelijkten ons net als gevangenen die moesten aanschuiven en nog blij mochten zijn dat er nog "iets" te krijgen was. En dan maar reclame maken !!!!!!

placeholder
Frans
Beoordeeld op: onbekend

Mooi ruim en licht interieur en nog lekker...

Gisteren in Edegem gaan eten,stoofvlees met kroketjes en mijn collega hespenrolletjes met puree.Dit was zeer lekker,het restaurant is volledig vernieuwd en is nu mooi en zeer licht.Ook het personeel is vriendelijk en behulpzaam.Wat enkele jaren geleden in mijn boek als slecht eten en service stond genoteerd vinden wij dit nu top en zeker voor herhaling vatbaar.Ik ben blij dat ik het gewaagd heb om deze toch nog eens te proberen.

Alle beoordelingen van dit restaurant