We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Open 7/7
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.8 Gebaseerd op 5 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
5 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Wim
Beoordeeld op: onbekend

Teleurgesteld bezoek

Na jarenlang voorbij deze zaak gereden te zijn uiteindelijk toch gezwicht. Op de kaart staan geen hoogvliegers,enkel klassiekers maar ik had niet anders verwacht.De dienster is vriendelijk maar heeft de handen vol en wordt pas later bijgestaan.Mijn tafelgenoot en mezelf nemen als voorgerecht garnaalkroketten.Nog voor onze apero genuttigd is worden deze al geserveerd,supersnel.De exemplaren zijn krokant maar hebben een meelachtige vulling welke zeker niet voldoet aan de norm.Als hoofdgerecht kies ik voor de gegrilde tonijn en m'n disgenoot neemt de kabeljauw.Integendeel tot het voorgerecht duurt het enorm lang vooraleer ons hoofdgerecht arriveert.De kabeljauw is volgens m'n overbuur bevredigend maar mijn tonijn is echt zonde van deze bedreigde vissoort.Een mooi geproportioneerd stuk maar wat is daarmee gebeurd ? Geen sporen van de grill,eerder steamed,smaakloos en overgaar.Geen vleugje rosé is inside overgebleven.Het garnituur mist ook m'n smaakpapillen en het geheel is echt teleurstellend. Bij het afruimen zeg ik m'n gedacht tegen de dienster en ze knikt begripvol met de klassieke uitspraak dat ze het in de keuken zal melden.Daar bleef het ook bij,geen excuses van de chef,zelfs niet de minste compensatie in de vorm van bvb.een koffietje.Ik ga buiten met een ervaring rijker maar voor mij,mag "den boer van Zoersel terug op zijn veld gaan staan.

luc
Beoordeeld op: onbekend

Zeer goeie bediening, zeer verzorgde keuken...

Zeer goeie bediening, zeer verzorgde keuken en gezellige sfeer. Ruime keuze uit diverse menu's.

Lindsey
Beoordeeld op: onbekend

Erg klantvriendelijk, flexibel, vriendelijk,...

Erg klantvriendelijk, flexibel, vriendelijk, eten: geweldig lekker, prijs-kwaliteit = super. Kortom, niets dan positieve commentaar! Waren met een 11 personen gaan eten. In de meeste restaurants moet je dan kiezen tussen x gerechten of de menu nemen. Hier laten ze je gewoon de keuze: of je eet "a la carte" of je kiest een menu of je neemt een meerkeuzemenu of je stelt je eigen (meerkeuze-)menu samen. Super! Bedankt voor de gezellige avond gisteren! (67840)

Michelangelo
Beoordeeld op: onbekend

Goed eten voor een redelijke prijs, bediening...

Goed eten voor een redelijke prijs, bediening is fantastisch en de sfeer is zeer aangenaam. Soms wel eens heel druk

jacqueline
Beoordeeld op: onbekend

onze 1e kennismaking was zeer goed. Goede...

onze 1e kennismaking was zeer goed. Goede keuken, goede bediening Goede rookvrije en geaclimatiseerde ruimte. Wij zullen dit zeker nog herhalen!

Alle beoordelingen van dit restaurant