Budget
Sluitingsdagen
Open 7/7
Contact
Toon telefoonnummer Email Website Facebook
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.4 Gebaseerd op 5 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
5 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Hugo
Beoordeeld op: 31/03/2019
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Leuke ervaring! Voor herhaling vatbaar!

Grote vlot bereikbare parking. Vriendelijke ontvangst. Leuk lunchen in een tuinkader. Aanvaardbare prijzen. Tweemaal grote zalmmaat & bernaise. Perfect bereid. Veel verse groenten & diverse sauces extra. Frietjes van heel goede kwaliteit & goed gebakken. Wij komen terug. En .... voor gezinnen met jonge kinderen ... ideaal.

placeholder
Ive
Beoordeeld op: onbekend
Ive beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super

Ondertussen al een aantal keer lekker gegeten en telkens met een goed gevoel terug naar huis! Het personeel heeft het soms misschien eens druk maar steeds attent en met enorm veel geduld en begrip voor onze kleine peutertjes. De kids genieten er zowel bij mooi als slecht weer! We komen zeker terug!

placeholder
Iris
Beoordeeld op: onbekend

Absolute aanrader met kinderen

Kinderen kunnen naar hartenlust spelen, binnen en buiten, terwijl ouders lekker kunnen eten. Beste concept ooit voor jonge gezinnen. Ondanks de drukte nog nooit lang moeten wachten op ons eten. Personeel is altijd erg vriendelijk voor groot en klein, zo kom je ze niet veel meer tegen. Het niet hebben van een bankcontact houdt ons niet weg.

Andy
Beoordeeld op: onbekend

Lekker eten

Altijd lekker gegeten geen klagen over ook genoeg👍 alleen je kan of mag niet met bacontact betalen ik had geen cash geld bij me en toen kon ik toch met Bancontact betalen.. Is dit miss alleen voor de vaste klanten ?! En een beetje vriendelijkheid zou ook mogen.. Voor de rest heel lekker en gezellig! 👍

Heidi
Beoordeeld op: onbekend

Jammer ...

Eten en kader zijn best ok. Zaak draait zo goed dat je er als een nummer wordt behandeld. Personeel is verschrikkelijk arrogant en onbeschoft. Wij zijn er bijzonder slecht ontvangen. Nooit meer!!!

Alle beoordelingen van dit restaurant