Budget
Sluitingsdagen
Zondag, Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer Website Facebook
Over dit restaurant
De herkomst van pasta.
Er is veel discussie over de herkomst van pasta. Wie heeft het bedacht? De Chinezen, de Italianen of misschien wel de Arabieren? Er bestaat absoluut geen twijfel over dat Marco Polo in 1295 vanuit China noedels meebracht naar Italië, maar de meeste voedingshistorici zijn het erover eens dat er al veel eerder een soort pasta bekend was in Italië. Op fresco’s in een Etruskische graftombe zijn een deegplank, deegroller en snijwieltje te zien, er zijn aanwijzingen dat de Romeinen deeg bakten en dat in pasta-achtige repen sneden en met een saus aten. Apicius, een beroemde Romeinse gastronoom, beschreef ovengerechten waarbij pasta-achtig deeg afgewisseld werd met laagjes andere ingrediënten. Een soort Romeinse lasagne?

Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
9.3 Gebaseerd op 1 beoordeling
Service
Kwaliteit
Kader
1 persoon heeft dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
an
Beoordeeld op: onbekend

Zeer lekker

2 weken geleden voor de eerste keer geweest , eerste lentezon , lekkere pasta op t terras ....... Lekkere keuken met eerlijke gerechten , jong vlot tof personeel , sympathieke uitbater zeker voor herhaling vatbaar .

Alle beoordelingen van dit restaurant