Brugsesteenweg 143 8740 PITTEM
Budget
€€
Contact
Toon telefoonnummer Email Website Facebook
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.3 Gebaseerd op 9 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
9 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Laura
Beoordeeld op: 12/02/2018
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Niet genoeg voor iedereen - compensatie in...

Vreselijk! Mocht ik ooit een feestje nog willen geven is het zeker daar niet! Eten is echt niet lekker, smaakloos en droog. Dessertbuffet werd niet aangevuld, zelfs gasten die voor de eerste keer nog moesten aanschuiven hadden amper nog iets. Alles was op. Wij kozen voor een formule (aperitief - voor, hoofd en dessert). Ter compensatie kragen we flessen Kirr van drie euro t'stuk wat ons dessert moet goedmaken? Dit was zeker niet de eerste keer dat ze dit tegenkwamen, want ze kwamen direct met een waardebon van 25 euro. Ook de bediening was marginaal.

edgard
Beoordeeld op: onbekend

Het buffet was lekker en mooi gepresenteerd.Het...

Het buffet was lekker en mooi gepresenteerd.Het aanschuiven voor het buffet verloopt ordentelijk.Zeer goed georganiseerd. De bediening verliep vlot.Klantvriendelijk personeel;Ben zeer tevreden.

Rachel D.
Beoordeeld op: onbekend

Super vriendelijke ontvangst door gastvrouw...

Super vriendelijke ontvangst door gastvrouw Ellen en personeel. Lekker en verzorgt buffet, vlotte bediening. Kortom wij zijn heel tevreden en komen zeker terug.

Stefanie
Beoordeeld op: onbekend

Bediening was ondermaats, 1uur wachten voor...

Bediening was ondermaats, 1uur wachten voor uw aperitief hapje en als je het dan krijgt is het koud, en lang wachten op drank om dan toch nog iets anders te krijgen! hoeveelheid van het hoofdgerecht was te weinig, er werd geen tweede keer meer gekomen en zelfs niet met frietjes ! Wij zijn gewoon om naar de vestiging van sint-eloois-winkel te gaan en daar is alles veel beter en dit voor dezelfde prijs! zal daar nooit meer gaan!

Jeremias
Beoordeeld op: onbekend

Zeker en vast. Geen opmerkingen....

Zeker en vast. Geen opmerkingen.

placeholder
Carla
Beoordeeld op: onbekend
Carla beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuk familiefeestje

Zeer tevreden over de bediening en de kwaliteit in Passim Pittem zondagmiddag. We hadden onze dochter met een beperking mee en iedereen was heel begripvol. Dank Passim Pittem!

Marianne
Beoordeeld op: onbekend
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

verjaardagsfeestje

ook al waren er niet veel tafels/niet veel gasten, toch was de service even goed en even vlot als voor een volle zaal met veel gasten. niets op aan te merken. we komen zeker terug en mijn gasten waren heel aangenaam verrast en komen ook nog eens terug.

placeholder
willy
Beoordeeld op: onbekend
willy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

jammer maar we moesten zelf vragen om aan te...

jammer maar we moesten zelf vragen om aan te vullen anders niks op aan te merken ,we hadden ook nog twee kortingsbonnen van 25 euro het stuk en ze vroegen hoe we daar waren aangekomen ik heb ze gezegd dit hebben we gekregen op 29 augustus voor onze verjaardag en i.p.v.korting hebben we twee fessen kir gekregen en ik denk nu niet dat die twee flessen overeen komen met wat zou moeten zijn 50 euro dit vind ik jammer er stond wel op die bonnen bij je volgende etentje krijg je 25 euro korting. anders was het verder allemaal ok

Marianne Desmet
0 Favorieten
Beoordeeld op  10/01/2016

blij dat ik dat gelezen heb, hoe ze 'kunnen' te werk gaan met zo'n bon. inderdaad, twee flessen kir compenseren niet de waarde van 25€. Ik heb ook zo'n bon.

Carine
Beoordeeld op: onbekend

Restaurant zeer goed

We zijn reeds lang goede klant bij Restaurant Passim in pittem en altijd zeer tevreden en voor de eerste keer reserveer ik door jullie en de reservarie was niet doorgegeven en hadden we geen plaats het was juist het verjaardagsfeest van mijn man die 70 wordt. Het was dus een hele ontgoocheling ook voor onze genodigen graag zou ik willen weten hoe dat komt en wat er gebeurt groeten Carine Versporten 0497365969

Alle beoordelingen van dit restaurant