13/20 Gault&Millau
Fortenstraat 62 9250 WAASMUNSTER
Beoordelingsscore
8.8 Gebaseerd op 19 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
19 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Steven

Prachtige zaak met sublieme gerechten!

Een prachtig en zeer verzorgd interieur. Super vriendelijk personeel. Maar het allerbelangrijkste waren de sublieme gerechtjes die we voorgeschoteld kregen. We kozen voor een menu met aangepaste wijnen. Niet goedkoop maar de aangepaste wijnen waren top, wat uitleg over de wijnen en er werd geregeld bijgevuld wat de prijs rechtvaardigd! Een adresje om zeker terug te komen!

Tommie

Restaurant met een super vriendelijke en attent...

Restaurant met een super vriendelijke en attentvol personeel! Lekker huisaperitief en suggestie genuttigd. DIto de leuke attenties (hapjes bij apero en neusjes bij de koffie) en toffe dessertkaart. Wij komen zeker terug met vrienden! Bedankt.

jody

Het eten was super lekker, de bedienning was...

Het eten was super lekker, de bedienning was ook super, zeer vriendelijke maître, en een echt ontspannend en gezellig kader, een echte aanrader om een super avond te hebben!

Geert

Al 2 keer te gast en voortreffelijk gegeten...

Al 2 keer te gast en voortreffelijk gegeten in een mooi kader. Een aanrader!

lien

Mooi kader, lekker eten maar spijtig dat de...

Mooi kader, lekker eten maar spijtig dat de dame die instaat voor de wijnkeuze zo koel, afstandelijk en onvriendelijk was. Jammer!

Stijn

Gisteren er gaan eten voor mijn verjaardag....

Gisteren er gaan eten voor mijn verjaardag. We werden goed onthaald, kregen prima service, aten zeer goed en dit alles in een mooi kader. De coquilles waren gebakken (geschroeid) zoals het hoort evenals de cuisson van het lamskroontje.

placeholder
Georges

La maison le souhaite lorsqu'on la quitte,...

La maison le souhaite lorsqu'on la quitte, mais rien n'est plus vrai : nous sommes riches d'une nouvelle excellente expérience culinaire.Cadre, terrasse, service, rien à dire. Très bien. Ai mangé un de mes meilleurs carpaccio (boeuf, foie gras, parmesan, balsamico) de ces dernières années. Le risotto asperges et truffes blanches de mon épouse : un régal. Vin italien abordable (pas tous) et très bien. Rien à ajouter. Une très bonne découverte.

guido

fantastisch gegeten hier een echte aanrader...

fantastisch gegeten hier een echte aanrader

frank

heb heerlijk gegeten en genoten van de goede...

heb heerlijk gegeten en genoten van de goede wijn zeker en aanrader om nog terug te komen frank

Bob

topper , regelmatige bezoeker , constante kwali...

topper , regelmatige bezoeker , constante kwaliteit , de koele bediening is enkel schijn en past wel bij het geheel. kwalitatief hoog en superbediening en onthaal

Alle beoordelingen van dit restaurant