Keuken
Budget
€€€
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Over dit restaurant
DROOMWERELD

Auberge l’Entrecote . Verwenplekje aan de oevers van de schelde . Droomwereld van Jan en Lucrece waar zelfs maar een beetje genieter hoort geweest te zijn .
Eten , drinken, beleving: hier, hartje Vlaamse Ardennen , gaan ze voor topkwaliteit op alle vlakken .Jan doet in zijn keuken geen toegevingen op smaak, is kritisch voor zichzelf en voor zijn leveranciers .
Alleen het beste is goed genoeg , het vlees van de bovenste plank .Huisgemaakte zwezerikkroketten, kalfsrib, vers gemalen en bereide rundstartaar , tussenribstuk van de chef, specialiteiten zijn in de voormalige scheepvaardersherberg nog echte specialiteiten .
Gastvrouw Lucrece staat op mooi gedekte tafels , huiselijke gezelligheid en gelukkige gasten . En of ze gelukkig zijn ......
En dat kader! Tafelen in de orangerie of bij de gloed aan de haard terwijl je de boten ziet voorbijvaren: Top !

Wegdromen op het vakantieterras,waar het groen van de buxushagen, een rustgevend fonteintje en sfeerlicht een enig mooie compositie vormen : zalig.
Mocht je er nog aan twijfelen : het leven is wondermooi in Auberge l’Entrecote . Wie die ‘joie de vivre ‘ nog wat langer wil vasthouden – en geloof ons, dat wil je –kan overnachten in één van de tien gastenkamers

vg,
lucrece

Openingsuren keuken:
Vrijdag en zaterdagavond van 19u tot 21u30
Zaterdagmiddag enkel op afspraak
Maandag en zondag van 12u tot 14u en van 18u30 tot 21u

We zijn open op feestdagen!
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
Schrijf als eerste een beoordeling over dit restaurant
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze