We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Maandag, Dinsdag<br>openingsuren zondag van 10 u 30 tot 23 u En keuken sluit een uur voor sluitingstijd
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.9 Gebaseerd op 5 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
5 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Evelien
Beoordeeld op: 21/10/2017
Evelien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Deze week met vriendinnen gaan eten, wat lekker...

Deze week met vriendinnen gaan eten, wat lekker was, niks op aan te merken. Tot 22u best heel tevreden over de service, wachttijden en het eten zelf. We zaten boven omdat het vrij druk was bij aankomst. Toen we ons dessert/koffie wilden bestellen vroeg de ober ons of we dit ondertussen niet beneden konden nuttigen, dan konden ze daar al opkuisen. Voor ons geen probleem. We nemen onze spullen, installeren ons aan een tafeltje beneden en vragen dus een minuut of 5 later om onze bestelling op te nemen. Ik vroeg een ijsje. De ober draait zich om en kijkt naar de horloge: nee sorry dat is maar tot 22u. Mijn vriendin kijkt op haar gsm en zegt: het is 2 na 10? Ik antwoord erop: dus hadden we boven blijven zitten had ik wel nog eentje gekregen? Hierop kregen we gewoon geen antwoord en bleef hij stilzwijgend wachten tot we dan een koffie of zo namen. Dit vind ik wel een beetje heel slechte service en absoluut niet klantvriendelijk. Dat ons cash geld overigens terug stilzwijgend op tafel werd gelegd omdat het zogezegd niet genoeg was kan ik dan ook nog even vermelden. (Dit klopte overigens wel)

placeholder
Petra
Beoordeeld op: 19/02/2017

Gezellig!

Super gezellig, de beste spaghetti uit de buurt. Apero's met fruitsap zijn steeds met verse fruitsap gemaakt!

Ysco
Beoordeeld op: onbekend

Goed voor een kleine snack

Zeer ruime keuze in bieren, er staat ook regelmatig iets nieuws op de kaart De menukaart is eerder beperkt, zo zijn er geen frietjes te krijgen bij gerechten. Als je een croque monsieur of een spaghetti zoekt, ben je op het goede adres, voor iets meer moet je elders zijn. De prijzen waren democratisch, maar zijn sinds kort fors verhoogd waardoor je toch al gauw 12 euro moet betalen voor een spaghetti. De bediening is sterk afhankelijk van de ober die je bedient.

gert
Beoordeeld op: onbekend

Goed verzorgd eten. Lekker. Democratische prijz...

Goed verzorgd eten. Lekker. Democratische prijzen. Enorm veel bieren. Bediening misschien een klein tikkeltje te stijf maar wel professioneel.

patrick
Beoordeeld op: onbekend

lekker eten en drinken en vriendelijke bedienin...

lekker eten en drinken en vriendelijke bediening

Alle beoordelingen van dit restaurant