Beoordelingen van Kommilfoo

1035 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.3
1035 beoordelingen
datum score
Dirk
Beoordeeld op: 26/11/2022
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel fijne ontvangst, waanzinnig lekkere menu...

Heel fijne ontvangst, waanzinnig lekkere menu en super gezellige setting!

Bruno
Beoordeeld op: 26/11/2022
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Lekker en gezellig...

Lekker en gezellig

Sabrina
Beoordeeld op: 25/11/2022
Sabrina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles was prima in orde...

Alles was prima in orde

KAREN
Beoordeeld op: 25/11/2022
KAREN beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitzonderlijk warm onthaal, bijzonder fijne...

Uitzonderlijk warm onthaal, bijzonder fijne en smaakvolle gerechten . Verwachtingen overtroffen. Dikke proficiat aan gans het team! Aanrader!

Luc
Beoordeeld op: 25/11/2022
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam interieur, goede en vlotte bediening,...

Aangenaam interieur, goede en vlotte bediening, bijzonder lekker, prijs-kwaliteit verhouding optimaal

Stef
Beoordeeld op: 25/11/2022
Stef beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Wij genoten met 4 personen van een heerlijke...

Wij genoten met 4 personen van een heerlijke gastronomische wandeling, begeleid door lekkere Belgische wijnen. Alles aangereikt door vriendelijke en professionele bediening. Enorm bedankt voor de fijne avond.

Wannes
Beoordeeld op: 24/11/2022
Wannes beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De 3 gangenluch met aangepaste wijn was uitstek...

De 3 gangenluch met aangepaste wijn was uitstekend verzorgd en lekker! Het everzwijnvlees vond ik eerder taai en flauw. De bediening was goed. Ik vond het wel jammer dat de dessert-wijn appart werd verrekend.

Mariska
Beoordeeld op: 23/11/2022
Mariska beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Heerlijke menu met perfect passende wijnen...

Heerlijke menu met perfect passende wijnen geserveerd gekregen.

Marc
Beoordeeld op: 23/11/2022
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

alles klopte...

alles klopte

Jeroen
Beoordeeld op: 21/11/2022
Jeroen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles klopt, prijs/ kwaliteit. Gastvrijheid,...

Alles klopt, prijs/ kwaliteit. Gastvrijheid, bediening, heerlijk diner en prachtige wijnen. Komen volgend jaar weet terug

datum score