Beoordelingen van Kommilfoo

468 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
468 beoordelingen
datum score
Ken
Beoordeeld op: 01/10/2020
Ken beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Wederom Top !...

Wederom Top !

Werner
Beoordeeld op: 30/09/2020
Werner beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fantastisch zaal en keukenpersoneel...

Fantastisch zaal en keukenpersoneel

Ann
Beoordeeld op: 27/09/2020
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Subliem eten 10/10 Aangename bediening 10/10 Ge...

Subliem eten 10/10 Aangename bediening 10/10 Gezellig & rustig kader 10/10 100% een aanrader ! We gaan zeker snel nog eens terug.

Greet
Beoordeeld op: 27/09/2020
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

het was zeer lekker en de bediening perfect...

het was zeer lekker en de bediening perfect .Zeker voor herhaling vatbaar. dit is al jaren voor ons iets om telkens naar uit te kijken.

Daisy
Beoordeeld op: 26/09/2020
Daisy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Perfect evenwicht van prijs en kwaliteit!...

Perfect evenwicht van prijs en kwaliteit!

Liliane
Beoordeeld op: 25/09/2020
Liliane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke ontvangst en zeer lekkere...

Zeer vriendelijke ontvangst en zeer lekkere keuken!

Gilbert
Beoordeeld op: 24/09/2020
Gilbert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

ik kom toch regelmatig in Kommilfoo en ben...

ik kom toch regelmatig in Kommilfoo en ben in het algemeen zeer tevreden. Mijn laatste bezoek was goed, maar niet uitstekend zoals de vorige keren. Het vleesgerecht was matig wat de kwaliteit van het vlees betreft. De bediening was correct, maar ook niet zo aangenaam als vorige keren. Het was te strak, te afgemeten.

Wim
Beoordeeld op: 24/09/2020
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was ons vierde bezoek aan Kommilfoo en...

Het was ons vierde bezoek aan Kommilfoo en zoals steeds top. Zowel de bediening als de tot in de puntjes afgewerkte gerechten. Kommilfoo is een absolute aanrader. Wim en Gerlinde

Luc
Beoordeeld op: 23/09/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Subliem...

Subliem

guido
Beoordeeld op: 23/09/2020
guido beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

alles leuk gezellig lekker volens corona normen...

alles leuk gezellig lekker volens corona normen

datum score