Beoordelingen van Kommilfoo

212 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
212 beoordelingen
datum score
Jozef
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 11/10/2017
Jozef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

W hebben in een gemoedelijke sfeer kunnen genie...

W hebben in een gemoedelijke sfeer kunnen genieten van heerlijke gerechtjes, dit in samengaan met een BOB arrangement van aangepaste wijnen. Het personeel was vriendelijk, discreet en voorzag de gerechten en dranken van de nodige uitleg.

Caroline W.
Beoordeeld op: 09/09/2017
Caroline W. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Excellente bediening en super lekker eten in...

Excellente bediening en super lekker eten in een prachtig kader. Je krijgt een echte VIP behandeling. Een echte aanrader voor elke fijnproever.

I kw K.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 27/06/2017
I kw K. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Top bediening en chef dient hoogstaand culinair...

Top bediening en chef dient hoogstaand culinair eten op tafel voor correcte prijs ik begrijp niet dat hij nog geen 2 sterren heeft, top sommelier met kennis v wijnen echte aanrader

Catherine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 26/06/2017
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij hebben super quality gekregen ondanks het...

Wij hebben super quality gekregen ondanks het feit we reserveerden tijdens de Sodexo resto days. Mijn kinderen hebben er erg van genoten. Het is de 2de maal dat we daar gingen eten en er zullen zeer zeker nog andere keren volgen !

Frederik
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 22/06/2017
Frederik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker gegeten! Mooie porties ook. Aangena...

Zeer lekker gegeten! Mooie porties ook. Aangename bediening. Top. Wij komen terug.

francois
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 22/06/2017
francois beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het totaal beeld...

Het totaal beeld

Thomas
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 21/06/2017
Thomas beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer tevreden, excellent gegeten! Alleen had...

Zeer tevreden, excellent gegeten! Alleen had de opvolging van de verschillende gangen iets sneller gemogen, zeker gezien het om een lunch op een weekdag ging en sommigen onder ons op tijd terug aan het werk moeten.

Griet
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 20/06/2017
Griet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Zeer smaakvolle en verzorgde gerechten met...

Zeer smaakvolle en verzorgde gerechten met heerlijke bijpassende wijnen. Heel vriendelijke en subtiele bediening. Een aanrader!

Walter
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 18/06/2017
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Prima eten, mooi gebracht. Top bediening en...

Prima eten, mooi gebracht. Top bediening en zeer uitstekende begeleide wijnen bij de gerechten.

Jean Pierre
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 17/06/2017
Jean Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellente qualite/prochaine...

Excellente qualite/prochaine

datum score