Beoordelingen van Kommilfoo

229 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
229 beoordelingen
datum score
Marco
Beoordeeld op: 10/10/2019
Marco beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Zeer verzorgde maaltijd. Ongelooflijk professio...

Zeer verzorgde maaltijd. Ongelooflijk professionele bediening en excellent wijnadvies. Klasse

Pockelé
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 10/10/2019
Pockelé beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere en verfijnde gerechten ....

Lekkere en verfijnde gerechten .

Fabienne
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 10/10/2019
Fabienne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

het was een super ervaring. Perfect bediening,...

het was een super ervaring. Perfect bediening, magisch lekker eten :-):-)

Patrick
Beoordeeld op: 20/09/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede service lekker eten vriendelijke mensen...

Goede service lekker eten vriendelijke mensen

Erwin
Beoordeeld op: 15/09/2019
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Perfecte ontvangst, perfecte setting, topgastro...

Perfecte ontvangst, perfecte setting, topgastronomie, prijs/kwaliteit voor het lunchmenu dik in orde !

Gerrit
Beoordeeld op: 14/09/2019
Gerrit beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles was perfect : eten, bediening. De Gastron...

Alles was perfect : eten, bediening. De Gastronomische Wandeling was echt super.

Edy en Anna
Beoordeeld op: 14/09/2019
Edy en Anna beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gesofistikeerde schotels en lekkere wijn gebrac...

Gesofistikeerde schotels en lekkere wijn gebracht door prima bediening.

placeholder
DeCock
Beoordeeld op: 25/10/2018
DeCock beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Konden enkel het fourhands menu nemen.Een 6...

Konden enkel het fourhands menu nemen.Een 6 gangenmenu samengesteld met een gelegenheidschef(chef uit Tongeren).Dit vergezeld door de all in formule met aangepaste wijnen en dranken.Het 6 gangen menu was super lekker en een streling voor het oog.De wijnen waren overwegend witte wijnen, dit door de vele visgerechten in het menu.Ben normaal geen witte wijn drinker maar deze waren echt wel heel lekker.De rode wijn tijdens het hoofdgerecht daarentegen miste voor mij wat body.Maar ja ,dat is een kwestie van smaak.Bediening was goed,zeker leuk is de losse sfeer met de sommelier.Enig minpuntje van de avond was toch wel de duidelijk selectieve aanpak van vooral de gastvrouw.Hebben gastvrouw niet aan onze tafel gehad.Vaste klanten etc krijgen in dit ,voor de rest geweldig restaurant volgens ons een betere service (gastvrouw / extra zoetigheden bij de koffie). Al bij al een geslaagde en leuke avond. Lekkere keuken. Goede bediening. En vooral een leuke verrassing voor mijn partner haar verjaardag!!

placeholder
Marc
Beoordeeld op: 28/01/2018
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een ster waardig

Heel aangename sfeer, warme ontvangst, goede uitleg bij de gerechten en een match met aangepaste wijnen. We zijn hier voor de lunch geweest en hebben de 4 gangen genomen. We voelden ons dadelijk op ons gemak. Het is de restaurantweek maar dat was niet te merken. Elk bordje was afgewerkt en een lust voor oog en smaak. We keren beslist nog eens terug. (vanaf aperitief met Champagne, het 4-gangen menu tot en met de koffie en dranken incl. voor maar net 100€/persoon is prijs kwaliteit top)

Jan
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 16/10/2017
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Door de Restodaysaanbieding was het lunchmenu...

Door de Restodaysaanbieding was het lunchmenu van een betaalbaar niveau en toch zeer goed en verzorgd . De prijs/kwaliteitverhouding was in dit specifieke geval dus uitstekend.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in