Beoordelingen van Kommilfoo

230 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
230 beoordelingen
datum score
Jan
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 16/10/2017
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Door de Restodaysaanbieding was het lunchmenu...

Door de Restodaysaanbieding was het lunchmenu van een betaalbaar niveau en toch zeer goed en verzorgd . De prijs/kwaliteitverhouding was in dit specifieke geval dus uitstekend.

Denise
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/10/2017
Denise beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Onthaal door het charmante personeel geeft...

Onthaal door het charmante personeel geeft al een relax gevoel. Het interieur is fijn, netjes warm en stijlvol ingericht. De toelichting van elk gerechtje gebeurd op een subtiele gedreven manier. En dan uiteraad de gerechten zelf... overheerlijk, subliem, fijne mooie creaties en ...voldoende. De meeste zoetigheden bij de koffie zijn niet echt ons ding, maar de bordjes op de andere tafels zijn allemaal leeg. Dus zeker gesmaakt door andere gasten. Sowieso meer dan een aanrader om een lekker fijn avondje uit of gewoon om even te genieten van de chef zijn creaties.

Mich
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/10/2017
Mich beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Heel tevreden. Vooral de bediening was heel...

Heel tevreden. Vooral de bediening was heel vlot en spontaan wat vaak niet het geval is in sterrenrestaurants. Lekker gegeten. Heel lekkere wijn (geen aangepaste wijnen genomen) goed advies gekregen van sommelier en niet zo erg duur. Mooie moderne inrichting en tafelsetting.

Gilbert
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2017
Gilbert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

ik vond het een zeer aangenaam bezoek aan een...

ik vond het een zeer aangenaam bezoek aan een restaurant ter gelegenheid van een verjaardag.

Philip
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 13/10/2017
Philip beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker verfijnd eten en vriendelijke bediening...

Lekker verfijnd eten en vriendelijke bediening

Hans
Beoordeeld op: 13/10/2017
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

flexibiliteit in keuze/samenstelling menu...

flexibiliteit in keuze/samenstelling menu

Chantal
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 11/10/2017
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijk personeel, lekker eten en een gemoe...

Vriendelijk personeel, lekker eten en een gemoedelijke sfeer. Er werd zelfs aan mijn wens om vegetarisch te eten voldaan. Fantastisch! Bedankt! :-)

Luc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 11/10/2017
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten, goede bediening, leuk kader. Ook...

Lekker eten, goede bediening, leuk kader. Ook als resto-day klant was je welkom.

Jozef
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 11/10/2017
Jozef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

W hebben in een gemoedelijke sfeer kunnen genie...

W hebben in een gemoedelijke sfeer kunnen genieten van heerlijke gerechtjes, dit in samengaan met een BOB arrangement van aangepaste wijnen. Het personeel was vriendelijk, discreet en voorzag de gerechten en dranken van de nodige uitleg.

Caroline W.
Beoordeeld op: 09/09/2017
Caroline W. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Excellente bediening en super lekker eten in...

Excellente bediening en super lekker eten in een prachtig kader. Je krijgt een echte VIP behandeling. Een echte aanrader voor elke fijnproever.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in