Ar
We zijn reeds meer dan 20 jaar tevreden klant bij Arte. Steeds goed ontvangen door Guido, Gianni, Marco en Carlos. Maar na een voorval met één van de medewerkers (Maggy) omdat we zonder voorafgaande informatie zeer onvriendelijk gevraagd werden om op te krassen omdat onze tafel dubbel gereserveerd was, zijn we alsnog terug gegaan omdat één van de andere vaste medewerkers ons verzekerde dat dit nooit meer zou gebeuren.... We zijn dan teruggegaan en desondanks de lekkere gerechten toonde Maggy eens te meer haar afkeer tov ons. Tot daar ... Vandaag gingen we terug naar Arte omstreeks 22u om nog snel een pizza te gaan eten. Geen probleem voor Gianni maar op de achtergrond hoorden we Guido (zaakvoerder) zeggen :'e chipuso' . Maw we zijn gesloten ..... Arte gaat pas open om 18u ........ OK blijkbaar lopen de zaken zo goed dat men zich bij Arte deze attitude kan veroorloven .... We kwamen hier zeer graag maar deze gang van zaken aanvaarden we niet meer. Jammer voor alle toffe medewerkers in deze toffe zaak : Gianni, Marco en Carlos, maar we vinden wel een alternatief !