Budget
€€
Sluitingsdagen
Zaterdag middag - Zondag middag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.2 Gebaseerd op 18 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
18 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Erik
Beoordeeld op: onbekend

Leuke uitstap naar Zuid-Amerika.

We zijn met de familie in Tropicos gaan eten. Heel gezellig druk. De keuken is geörienteerd op Mexico en Brazilië. Dat betekent lekkere maaltijden die calorierijk zijn. Wij vinden een voorgerecht dan ook overbodig. De sfeer is goed, het leukste lijkt me het gelijkvloers en de middenverdieping. Boven in het restaurant was er veel uit de keuken opstijgende rook. Ik vond het niet echt goedkoop maar we gaan zeker nog eens terug.

nathalie
Beoordeeld op: onbekend

Gisteren 4 oktober met onze overburen er gaan...

Gisteren 4 oktober met onze overburen er gaan eten,was voor ons een nieuw adresje.We gaan al jaren naar andere mexicaan,maar tijd voor wat anders.Dus wij daar binnen er hing meteen een gezellig sfeertje,wel groot restaurant maar door de verschillende nivaeu geen storend element,de bediening zeer gemeng heel leuk,de kaart zeer ruim,was moelijk kiezen maar is wel gelukt,de live muziek heel grappig en leuk.Het eten was meer dan in orde,allemaal zeer lekker en grote portie,ik had gegrilde tonijn ongelooflijk lekker en een grote portie!!!!Dan nog een dessert was echt allemaal om het lekkerste,ze gaan ons daar nog zien.Alle daar heen

Jockari
Beoordeeld op: onbekend

Lekkere gevarieerde menukaart, vriendelijke...

Lekkere gevarieerde menukaart, vriendelijke bediening. Geen geheimen met die open keuken. Erg gezellig sfeertje. Aanrader.

Ilse
Beoordeeld op: onbekend

zaterdag een vrijgezellenfeestje gehad en heel...

zaterdag een vrijgezellenfeestje gehad en heel lekker gegeten in een toffe sfeer met een goeie bediening !

Luc
Beoordeeld op: onbekend

Dit restaurant bestaat al zo'n 20 jaar en serve...

Dit restaurant bestaat al zo'n 20 jaar en serveert origineel mexicaanse en braziliaanse gerechten . In de loop der jaren kende de grootte van de porties een onevenredig verloop met de prijsevolutie zodat er ondertussen betere alternatieven in Antwerpen bestaan om deze heerlijke keuken te proeven

Ann
Beoordeeld op: onbekend

Lekker eten, leuke atmosfeer, zeer lekkere...

Lekker eten, leuke atmosfeer, zeer lekkere cocktails, MAAR hebben er wel eens een probleempje gehad qua bediening... men had ons teveel aangerekend en als verwijt kregen we te horen dat we niet meer wisten wat men zeiden... DUS ... sindsdien (ongeveer 3-tal jaar geleden) heeft men mij (en mijn mede tafelgenoten) er niet meer gezien... Spijtig eigenlijk want het was er best gezellig.

pit
Beoordeeld op: onbekend

Zeer gezellig ( druk ) restaurant, uitstekende...

Zeer gezellig ( druk ) restaurant, uitstekende mojito & caiperinha, het eten was ook lekker, maar mocht voor mijn tafelgnoten iets pittiger. Het was aan de flauwe kant. Vriendelijke en spontane bediening. We gaan hier zeker nog terug.

Barbara
Beoordeeld op: onbekend

Zeer lekker eten in gezellige sfeer. best...

Zeer lekker eten in gezellige sfeer. best wel reserveren op voorhand , ideaal om met 4 tot 8 personen te gaan eten. lekkere cocktails , lekkere desserts en vriendelijke bediening! een aanrader !

Emilie
Beoordeeld op: onbekend

Prachtige gezellige omgeving. Een prachtige...

Prachtige gezellige omgeving. Een prachtige reis van muziek, sfeer en ongelooflijk lekker eten. Ik voel me daar steeds op vakantie. Goede prijskwaliteit. Heerlijke gerechten, veel keuze. Cocktails zijn verrukkelijk, zeker de Mojito, beste van Antwerpen!! Zeker uitproberen!

Erwin
Beoordeeld op: onbekend

Goede inrichting, zonder teveel sfeer, een...

Goede inrichting, zonder teveel sfeer, een uitgebreide cocktail-kaart (wel aan de dure kant voor wat je krijgt, maar het is lekker). Een gezamenlijk voorgerechtje genomen en dan de Braziliaanse kip. Lekker en zeer grote hoeveelheid, zodat het nagerecht er niet meer bij ging. De wijn was ook goed in prijs/kwaliteit. Zeker aan te raden als je eens Latijns-Amerikaans wil eten (zonder te zeggen dat dit mijn stamrestaurant zal worden).

Alle beoordelingen van dit restaurant