Beoordelingen van Restaurant Franq

578 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
578 beoordelingen
datum score
Peter
Beoordeeld op: 01/12/2022
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Omdat ALLES (ontvangst, kader, service èn...

Omdat ALLES (ontvangst, kader, service èn keuken) perfect waren! Het restaurant is,wat mijn oordeel betreft, GOED op weg naar een tweede ster !

Cécile
Beoordeeld op: 28/11/2022

Vriendelijke ontvangst, zeer verzorgde keuken,...

Vriendelijke ontvangst, zeer verzorgde keuken, fraai decor.

Anne
Beoordeeld op: 27/11/2022
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

It was just perfect, the food was delicious,...

It was just perfect, the food was delicious, friendly service, good atmosphere!

ALBERT
Beoordeeld op: 27/11/2022
ALBERT beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijk Goed advies bij de wijn Superlekker...

Vriendelijk Goed advies bij de wijn Superlekker eten

Sven
Beoordeeld op: 26/11/2022
Sven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede kwaliteit en service...

Goede kwaliteit en service

Mia
Beoordeeld op: 26/11/2022
Mia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke bediening en lekker gegeten...

Vriendelijke bediening en lekker gegeten

Bart
Beoordeeld op: 26/11/2022
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

het totale plaatje klopte. zeer bescheiden...

het totale plaatje klopte. zeer bescheiden maar heel vriendelijke bediening amuses, voor-en hoofdgerecht heel lekker wij komen zeker terug

Peter
Beoordeeld op: 21/11/2022
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Top totaal-ervaring! Super lekker. Perfecte...

Top totaal-ervaring! Super lekker. Perfecte bediening.

Rudy
Beoordeeld op: 21/11/2022
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

een beleving , zoveel smaken , een aanrader...

een beleving , zoveel smaken , een aanrader om eens culinair verwend te worden . met passie en kennis iets speciaals op je bord brengen . zo van genoten .

Michel
Beoordeeld op: 19/11/2022
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Un accord parfait entre les mets et les vins....

Un accord parfait entre les mets et les vins. Personnel compétent et attentif. Très bon service et belle salle.

datum score