Beoordelingen van Restaurant Franq

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Diane
Beoordeeld op: 13/07/2019
Diane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Pure verwennerij en overheerlijke gerechten!...

Pure verwennerij en overheerlijke gerechten! Een echte smaakbom op je bord! En dat ziet eruit als een plaatje! Het personeel zoals steeds erg professioneel en mega vriendelijk! Niets dan lof

Tom
Beoordeeld op: 12/07/2019
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Schitterende locatie. Zeer vriendelijke en...

Schitterende locatie. Zeer vriendelijke en professionele bediening, met zeer veel zorg en oog voor detail. Top ervaring!

KAREL
Beoordeeld op: 07/07/2019
KAREL beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Uitstekende kwaliteit en service...

Uitstekende kwaliteit en service

bart
Beoordeeld op: 23/06/2019
bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Niet traditionele maar zeer lekkere menu....

Niet traditionele maar zeer lekkere menu.

David
Beoordeeld op: 22/06/2019
David beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Eten was erg lekker. Bediening goed en de versc...

Eten was erg lekker. Bediening goed en de verschillende gangen eten werden met de juiste tussentijd geserveerd

Sabine
Beoordeeld op: 18/06/2019
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Dit was de ideale locatie : superlekker eten...

Dit was de ideale locatie : superlekker eten van superieure kwaliteit en creativiteit, geserveerd met oprechte professionaliteit. Mooi terras in rustige omgeving. Een aanrader!

Marion
Beoordeeld op: 15/06/2019
Marion beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Service impeccable et menu délicieux du début...

Service impeccable et menu délicieux du début à la fin. Très gentille attention à l'occasion D’un anniversaire. À recommander

Caroline
Beoordeeld op: 12/06/2019
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Overheerlijke keuken, mooi en rustgevend decor,...

Overheerlijke keuken, mooi en rustgevend decor, zeer vriendelijke en aangename service. Proficiat

datum score