Beoordelingen van Restaurant Franq

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Christian
Beoordeeld op: 01/09/2019
Christian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Perfecte keuken van hoogstaand niveau en attent...

Perfecte keuken van hoogstaand niveau en attente bediening.

Peter
Beoordeeld op: 01/09/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer goede keuken en aangename bediening. Perfe...

Zeer goede keuken en aangename bediening. Perfecte avond.

Vincent
Beoordeeld op: 30/08/2019
Vincent beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

lekker eten, vriendelijke bediening en mooi...

lekker eten, vriendelijke bediening en mooi kader daarenboven een parkingsregeling

Kasper
Beoordeeld op: 24/08/2019
Kasper beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Prettig personeel, heerlijk eten dat er mooi...

Prettig personeel, heerlijk eten dat er mooi verzorgd uit zag, goede wijnen erbij. Uiteraard geen goedkope maaltijd, maar vanwege de hoge kwaliteit was het het zeker waard. Ook heerlijk buiten gezeten met de mooie zomeravond.

Joris
Beoordeeld op: 22/08/2019
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Kwaliteit en niveau van eten en drank. Aanvaard...

Kwaliteit en niveau van eten en drank. Aanvaardbare prijs/kwaliteit verhouding. Attente service

Hugo
Beoordeeld op: 21/08/2019
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Uitstekend gegeten, prima wijnkeuze, super...

Uitstekend gegeten, prima wijnkeuze, super bediening. Het was top!

ANTONIO LUCIO
Beoordeeld op: 15/08/2019
ANTONIO LUCIO beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ottimo servizio Buon equilibrio nelle portate...

Ottimo servizio Buon equilibrio nelle portate

Gerda
Beoordeeld op: 11/08/2019
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Onprofessionele bediening, niet ster waardig. G...

Onprofessionele bediening, niet ster waardig. Gerechten niet sterwaardig en 1 persoon rauwe vis gekregen wat personeel beaamde en zich verontschuldigde..personeel heeft absoluut geen feeling voor een sterrenrestaurant te zijn, voor brasserie OK Hotel daarentegen top in orde en ontbijt ook super

Dirk
Beoordeeld op: 08/08/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Restaurant Franq was voor ons nieuw. Uitstekend...

Restaurant Franq was voor ons nieuw. Uitstekend gegeten en puike bediening. Hier komen we zeker nog terug.

Olivier
Beoordeeld op: 08/08/2019
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

- menukeuze niet echt gevarieerd genoeg noch...

- menukeuze niet echt gevarieerd genoeg noch bepaald aantrekkelijk - duur voor wat het is - kleine porties - wijnkelner niet van niveau die men mag verwachten van een restaurant met 1 Michelin Ster

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in