Beoordelingen van Restaurant Franq

614 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
614 beoordelingen
datum score
David
Beoordeeld op: 05/01/2023
David beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Refined and elegant dishes served by a skillful...

Refined and elegant dishes served by a skillful, genial staff. The progression of courses in the tasting menu was well-timed and choices of wines by the glass with each course were offered with expert advice from the sommelier. A wonderful experience which is highly recommended.

Bart
Beoordeeld op: 05/01/2023
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Hoogstaande gerechten. Uitstekende bediening...

Hoogstaande gerechten. Uitstekende bediening en sommelier.

Michel
Beoordeeld op: 02/01/2023
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super lekkere lunch in een sterrenrestaurant...

Super lekkere lunch in een sterrenrestaurant voor een redelijke prijs

Patrick
Beoordeeld op: 30/12/2022
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Mooie omgeving & brilliante kok & team …...

Mooie omgeving & brilliante kok & team …

Anna Maria
Beoordeeld op: 29/12/2022
Anna Maria beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Superlekker eten en heel efficiënte vriendelijk...

Superlekker eten en heel efficiënte vriendelijke bediening. Altijd een feest om terug te komen.

Peter
Beoordeeld op: 29/12/2022
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Hotel FranQ, Echt een aanrader om daar te...

Hotel FranQ, Echt een aanrader om daar te eten, personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. Tot snel!

Eliza
Beoordeeld op: 26/12/2022
Eliza beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ik mocht zelf een plek voor de tafel aanwijzen...

Ik mocht zelf een plek voor de tafel aanwijzen en de bediening was zeer correct

Dirk
Beoordeeld op: 25/12/2022
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heerlijke ontvangst, fantastisch kerstmenu,...

Heerlijke ontvangst, fantastisch kerstmenu, alles pico bello in orde ! Wij hebben genoten ! Een aanrader!

Dirk
Beoordeeld op: 21/12/2022
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Tevreden over bediening en eten. Akoestiek...

Tevreden over bediening en eten. Akoestiek was niet ok...

Nicole
Beoordeeld op: 11/12/2022
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer goede, vriendelijke bediening en heerlijke...

Zeer goede, vriendelijke bediening en heerlijke gerechten! Eén minpunt : de sommelier hield meermaals zijn vlakke hand op de flesopening van een reeds geopende fles wijn, hetgeen qua hygiëne niet kan.

datum score