Beoordelingen van Restaurant Franq

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Gerda
Beoordeeld op: 11/08/2019
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Onprofessionele bediening, niet ster waardig. G...

Onprofessionele bediening, niet ster waardig. Gerechten niet sterwaardig en 1 persoon rauwe vis gekregen wat personeel beaamde en zich verontschuldigde..personeel heeft absoluut geen feeling voor een sterrenrestaurant te zijn, voor brasserie OK Hotel daarentegen top in orde en ontbijt ook super

Dirk
Beoordeeld op: 08/08/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Restaurant Franq was voor ons nieuw. Uitstekend...

Restaurant Franq was voor ons nieuw. Uitstekend gegeten en puike bediening. Hier komen we zeker nog terug.

Olivier
Beoordeeld op: 08/08/2019
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

- menukeuze niet echt gevarieerd genoeg noch...

- menukeuze niet echt gevarieerd genoeg noch bepaald aantrekkelijk - duur voor wat het is - kleine porties - wijnkelner niet van niveau die men mag verwachten van een restaurant met 1 Michelin Ster

John
Beoordeeld op: 07/08/2019
John beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer goede prijs-kwaliteit verhouding - culinai...

zeer goede prijs-kwaliteit verhouding - culinair niveau - zijn ster zeker waard prachtig kader

Sergio
Beoordeeld op: 04/08/2019
Sergio beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer aangename verrassende menu, met een timide...

Zeer aangename verrassende menu, met een timide wijnkaart maar zeer verfijnd

Nicole
Beoordeeld op: 02/08/2019
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Mooi kader om buiten te lunchen . Goede prijs...

Mooi kader om buiten te lunchen . Goede prijs kwaliteit voor het lunchmenu .

Bert
Beoordeeld op: 31/07/2019
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Mooi kader, goede service, lekker eten, mooie...

Mooi kader, goede service, lekker eten, mooie wijnkaart.

Guido
Beoordeeld op: 31/07/2019
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Stijlvol - zeer aangenaam kader - inventief...

Stijlvol - zeer aangenaam kader - inventief (maar gelukkig niet overdreven) en bijzonder lekker - zeer zeker een aanrader - en na deze eerste kennismaking kom ik beslist nog vaker terug!

Immanuel
Beoordeeld op: 30/07/2019
Immanuel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Great food, very friendly service, lovely inter...

Great food, very friendly service, lovely interiors and lovely wine pairing

fred
Beoordeeld op: 30/07/2019
fred beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Relaxed, vriendelijk personeel en uitstekende...

Relaxed, vriendelijk personeel en uitstekende gerechten. ( door mooi weer op het terras buiten kunnen eten extra leuk)

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in