Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Alle avonden, Zaterdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.7 Gebaseerd op 4 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
4 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
peter
Beoordeeld op: onbekend

slecht

na alle 3 goede recensies gekozen om te gaan ontbijten in "de boterham" blijkt dit een vergissing van formaat. Slechte en onbeschofte bediening, een uur wachten voordat dat we bediend worden en het ontbijt liet te wensen over. vraag me af of de vorige recensie niet door henzelf zijn opgesteld.

Luce
Beoordeeld op: onbekend

Op en top genieten is het in Den Boterham !!...

Op en top genieten is het in Den Boterham !! Smaakvol ingericht, een gezellig achtergrondmuziekje en een altijd even vriendelijke bediening is het er fijn vertoeven. Een mix van originele combinaties, lekkere smaken en een nooit geziene toewijding... De versgebakken croissants zijn ongelooflijk lekker, nog maar te zwijgen van het brood en zelfgebakken taarten. Werkelijk niks op aan te merken. Kris en Karel....eens je bij jullie bent geweest, kom je terug...zeker weten. Echt top !!!

Marianne
Beoordeeld op: onbekend

Ben hier al regelmatig broodjes gaan halen....

Ben hier al regelmatig broodjes gaan halen. ZIjn HEERLIJK en ook de andere gerechtjes zijn superlekker. Eindelijk eens een broodjesbar die niet de typische ovenbroodjes heeft, maar heerlijke andere!! Hier kan je steeds even tot rust komen met een lekker theetje.

Mandy
Beoordeeld op: onbekend

Superontbijtadresje! Vandaag met collegaatjes...

Superontbijtadresje! Vandaag met collegaatjes gaan ontbijten en niks aan te merken! Héérlijk verwend en de hele tijd met de glimlach! Supervriendelijk koppeltje (denk ik :-)) dat het restaurant uitbaat. En ben grote fan van de chocolade-bollekes die je bij de thee en koffie krijgt. Ook de speciale "Revolution tea" is echt de moeite! Voor herhaling vatbaar!

Alle beoordelingen van dit restaurant