Beoordelingen van Griekse Taverne

603 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
603 beoordelingen
datum score
Alois
Beoordeeld op: 11/06/2019
Alois beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was er zeer lekker. Super vriendelijk...

Het eten was er zeer lekker. Super vriendelijk personeel. Met wat we gegeten en gedronken hadden viel de prijs heel goed mee.

Johnny
Beoordeeld op: 10/06/2019
Johnny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is er gezellig om samen te zitten met vrien...

Het is er gezellig om samen te zitten met vrienden of familie. Ook heel vriendelijk personeel en niet te lang wachten om de besteling op te nemen.

Ben
Beoordeeld op: 10/06/2019
Ben beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Eten prima, bediening niet goed!...

Eten prima, bediening niet goed!

Clarissa
Beoordeeld op: 10/06/2019
Clarissa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede en vriendelijke bediening, lekker eten...

Goede en vriendelijke bediening, lekker eten en fantastische omgeving.

Myriam
Beoordeeld op: 03/06/2019
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was zeer goed...

Alles was zeer goed

Bob
Beoordeeld op: 02/06/2019
Bob beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuke locatie. Erg lekker eten, zeer gevarieerd...

Leuke locatie. Erg lekker eten, zeer gevarieerde menukaart, prima prijs

DANIEL
Beoordeeld op: 26/05/2019
DANIEL beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

GOEDE BEDIENING EN VOORAL LEKKER ETEN EN VEEL...

GOEDE BEDIENING EN VOORAL LEKKER ETEN EN VEEL KEUZE UIT VERSCHILLENDE GERECHTEN . WIJ HEBBEN 5 VERSCHILLENDE TAPAS GENOMEN EN WAS MEER DAN GENOEG . TOT HIERTOE DE BESTE GRIEK WAAR IK AL BEN GEWEEST

Stijn
Beoordeeld op: 26/05/2019
Stijn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuke binnentuin, gezellig, lekker eten. Minpun...

Leuke binnentuin, gezellig, lekker eten. Minpuntje: weinig griekse sfeer. Beetje achtergrondmuziek zou heel fijn geweest zijn

LINDA
Beoordeeld op: 21/05/2019
LINDA beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De mezzes waren lekker en voldoende....

De mezzes waren lekker en voldoende.

Hugo
Beoordeeld op: 19/05/2019
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten. Vriendelijke bediening....

Lekker gegeten. Vriendelijke bediening.

datum score