Beoordelingen van Griekse Taverne

679 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
679 beoordelingen
datum score
paul
Beoordeeld op: 26/08/2019
paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

over alles , het ontvangst , de bediening ,...

over alles , het ontvangst , de bediening , de vriendelijkheid , de sfeer er ontbrak wel Griekse muziek tijdens het eten . By tha way , het eten was van uitstekende kwaliteit .

Johan
Beoordeeld op: 26/08/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heerlijk lekker eten. Vriendelijke bediening....

Heerlijk lekker eten. Vriendelijke bediening.

José
Beoordeeld op: 26/08/2019
José beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Kwaliteit eten was ondermaats, voorgerecht...

Kwaliteit eten was ondermaats, voorgerecht was smaakloos, het vlees droog en de Griekse pasta was overgaar!

Roel
Beoordeeld op: 25/08/2019
Roel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk eten in een geweldig Zuiderse setting!...

Heerlijk eten in een geweldig Zuiderse setting! Top!

Rik
Beoordeeld op: 25/08/2019
Rik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig. Uitgebreide kaart met Griekse specia...

Gezellig. Uitgebreide kaart met Griekse specialiteiten. Ruime porties. Snelle en vriendelijke bediening. Zeer aanvaardbare prijszetting.

Rita
Beoordeeld op: 23/08/2019
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten...

Lekker gegeten

Peter
Beoordeeld op: 23/08/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten OK, niet top. Gezellig zitten op de binnen...

Eten OK, niet top. Gezellig zitten op de binnenplaats. Vriendelijke bediening. Waren wel ontgoocheld dat we geen drankje van het huis kregen terwijl we aperitief, voor- en hoofdgerecht en een fles wijn hadden besteld; andere mensen kregen we een drankje. Geen ramp, maar toch...

Margo
Beoordeeld op: 20/08/2019
Margo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd: lekker, niet te duur, grote...

Zoals altijd: lekker, niet te duur, grote porties, vriendelijke bediening, gezellig zitten op het binnenterrein.

Henk
Beoordeeld op: 19/08/2019
Henk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De gastvrijheid en de kwaliteit van het eten....

De gastvrijheid en de kwaliteit van het eten.

Frank
Beoordeeld op: 19/08/2019
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik kom er geregeld, is altijd heel lekker en...

Ik kom er geregeld, is altijd heel lekker en rustgevend op het mooie terras

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in