Beoordelingen van Siam Sally

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Hanne
Beoordeeld op: 17/10/2019
Hanne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Superlocatie, huiselijke sfeer en toch professi...

Superlocatie, huiselijke sfeer en toch professioneel maar bovenal echt HEEL lekker eten. Alles vers, open keuken, écht top!

Raf
Beoordeeld op: 15/10/2019
Raf beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wederom zeer lekkere mooi afgewerkte bordjes!...

Wederom zeer lekkere mooi afgewerkte bordjes!

Arlette
Beoordeeld op: 12/10/2019
Arlette beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker eten en super vriendelijk bediening...

Zeer lekker eten en super vriendelijk bediening. Voor herhaling vatbaar

Chung Sai
Beoordeeld op: 07/10/2019
Chung Sai beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening,afwisseling suggesties.K...

Vriendelijke bediening,afwisseling suggesties.Kip Panang was subliem,ook natuurlijk de ribbetjes.Huiscocktail ook geslaagd.Een adresje om zeker terug te gaan. Elke keer uitstekend.

Walter
Beoordeeld op: 05/10/2019
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijk onthaal, lekker eten, originele...

Vriendelijk onthaal, lekker eten, originele omgeving, vlotte bediening, goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Inge
Beoordeeld op: 04/10/2019
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellige sfeer, veel te zien, toffe bediening...

Gezellige sfeer, veel te zien, toffe bediening en lekker eten.

Goele
Beoordeeld op: 04/10/2019
Goele beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super lekker gegeten in een gezellig kader....

Super lekker gegeten in een gezellig kader.

Karen
Beoordeeld op: 01/10/2019
Karen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Uniek kader, zalig eten en super bediening!...

Uniek kader, zalig eten en super bediening!

Truus
Beoordeeld op: 22/09/2019
Truus beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig, lekker, vriendelijke bediening. Een...

Gezellig, lekker, vriendelijke bediening. Een aanrader!

Chung Sai
Beoordeeld op: 22/08/2019
Chung Sai beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Een goede ontvangst,vriendelijk,lekkere suggest...

Een goede ontvangst,vriendelijk,lekkere suggesties.De ribben om vingers en duimen te likken.Salade met kip( gemarineerd met thee).Overheerlijk.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in